طرز تهیه یک کباب عالی (کباب قشقایی)

یه پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ملایم داغ کنین. نون رو به اندازه ای که در تابه جا بگیره ببرین و در روغن سرخ کنین (خشک نشه)، بعد با کفگیر …

 

 روش درست کردن یه کباب عالی (کباب قشقایی)

 

مواد لازم (جهت ۵-۴ نفر ) :

گوشت گوسفند                       یه کیلو

پیازچهار قاچ                            یه عدد

نون لواش                               دوتا سه عدد

روغن، نمک، فلفل                   به اندازه لازم

روش درست کردن :

گوشت رو با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتیش به جوش بیارین. کف گوشت رو بگیرین، کمی نمک و فلفل اضافه کنین، شعله رو کم کنین، در دیگ رو ببندین و ۲ ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شه، ولی له نشه. در آخر پخت باید آب گوشت تموم شه، و گرنه در دیگ رو وردارین و شعله رو کمی زیاد کنین؛ بعد وردارین و کنار بذارین.

یه پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ملایم داغ کنین. نون رو به اندازه ای که در تابه جا بگیره ببرین و در روغن سرخ کنین (خشک نشه)، بعد با کفگیر وردارین و در سینی بذارین.گوشت پخته رو در روغن داغ بذارین و بچرخونین تا سرخ شه. با کفگیر وردارین و روی نون سرخ کرده بذارین. داغ سر سفره ببرین.

این کباب رو با نون یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند اون میشه خورد.

 

 

جمع آوری : آلامتو

 

غذاای ایرونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *