طرز تهیه پیتزای ماهیتابه ای بدون فر

Arrows red leader

واسه درست کردن پیتزا معمولاً به فر نیازه اما نبودن فر مانعی واسه پخت پیتزایی خوشمزه نیس، همراه مجله آشپزی آلامتو باشین تا روش درست کردن یه پیتزای تابه ای خوشمزه رو یاد بگیرین.

مواد لازم پیتزا تابه ایی:

مخصوص ۲ پیتزا با قطر ۳۰ سانت

  • ۱ قاشق چایخوری ملاس (molasses)
  • ۲ و ¼ قاشق چایخوری خمیر مایه
  • ۵ فنجون آرد سفید
  • ¼ فنجون روغن زیتون+ ۲ قاشق چایخوری واسه روی پیتزاها
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت زرد
  • ۱ فنجون سس گوجه فرنگی
  • ۱و ½ فنجون پنیر پیتزا رنده شده، شامل موتزارلا و پنیر پرولون
  • ½ فنجون پنیر پارمزان، تازه رنده شده
  • مواد مخصوص روی پیتزا

مواد مغذی: ۶۱۰ کالری، ۲۲ گرم پروتئین، ۸۸ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم فیبر، ۲ گرم قند، ۱۸ گرم چربی، ۶ گرم چربی اشباع شده، ۳۷۰ میلی گرم سدیم

روش درست کردن پیتزا بدون فر:

  1. ۲ قاشق غذاخوری آب گرم و ملاس رو در کاسه ایی متوسط ریخته و هم بزنین. خمیر مایه رو روی اون ها ریخته و اجازه بدید به مدت ۲ دقیقه و تا وقتی که حباب های ریزی روی اون نمایان شن، استراحت کنن.
  2. آرد رو به کاسه خمیر مایه اضافه کنین. با سرعت کم همزن، بزنین، آب مخمر و یه سوم از ۲و ½ فنجون آب گرم رو به آرومی به اون بیافزائید. ¼ فنجون از روغن زیتون، بعد یه سوم از آب رو به اون اضافه کنین. آب رو کم کم اضافه کنین تا خمیر آماده شه و به توپی نرم تبدیل شه. این روند ۸ دقیقه طول می کشد.
  3. خمیر رو در کاسه ایی روغنی بذارین، با پارچه ایی تمیز روی کاسه رو بپوشونین و اجازه بدید ۱ ساعت استراحت کنه.
  4. فر رو در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنین. کف و دیواره های ماهی تابه چدنی رو روغن بزنین.
  5. خمیر رو مشت کرده و به دو قسمت تقسیم کنین. نصفه خمیر رو به صورت دایره ایی پهن درآرین. ۱ قاشق از آرد ذرت رو کف ماهی تابه ریخته و خمیر رو درون ماهی تابه پهن کنین، درب ظرف رو بذارین و اجازه بدید تا ۱۵ دقیقه بمونه و پف کنه. همین روند رو در ماهی تابه ایی جداگونه و با مابقی خمیر تکرار کنین یا واسه بعد نگه دارین.
  6. خمیر رو دوبارهً به شکل ماهی تابه درآرین، مطمئن شید که در لبه ها و مرکز ماهی تابه به یه اندازه ضخامت داره.
  7. خمیر رو به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بذارین. خمیر رو از فر خارج کنین و اجازه بدید کمی سرد شه. سس، پنیر و مواد مخصوص پیتزا رو روی خمیر بریزین، بعد ۲ قاشق روغن زیتون باقی مونده رو روی خمیر و مواد بریزین و به فر برگردونین.
  8. اجازه بدید به مدت ۲۵ دقیقه بپزه تا سس به شکل حباب دربیاد و مواد روی پیتزا طلایی شه.

روش درست کردن پیتزای دریایی

روش درست کردن پیتزای صبحونه خونگی

آشپزی مدرن آی بانو پیتزا