طرز تهیه پنکیک سیب با عسل

Rainbow shiny lines as arrow, decorative lines for background, computer generated abstraction, 3D rendering backdrop

مواد لازم:

– آرد: ۲۰۰ گرم

– شکر: ۱۰۰ گرم

– تخم مرغ: یه عدد

– شیر: ۲۰۰ میلی لیتر

– سیب: ۲ عدد، رنده شده

– کره: یه قاشق سوپ خوری

– دارچین: یه قاشق چای خوری

– عسل: به اندازه لازم

– کمی آب جوش واسه رقیق کردن عسل در صورت دلخواه

روش جفت و جور:

۱- در ظرف بزرگی آرد، شکر و پودر دارچین رو مخلوط کرده و کنار بذارین.

۲- تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط کنین و با همزن دستی بزنین، بعد سیب رنده شده رو همراه کره آب شده اضافه کنین.

۳-مخلوط شیر و تخم مرغ رو به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب بزنین تا یکدست شه.

۴- از مایه پنکیک به اندازه دلخواه با قاشق ورداشته و در تابه بریزین و اجازه بدید تا یه طرف اون سرخ شه، بعد اون رو برگردونین و طرف دیگش رو هم سرخ کنین.

۵- سس رو آماده کرده، با پنکیک سرو کنین، واسه سس این کرپ از سیروپ افرا استفاده می کنن که می توان به جای اون از مخلوط عسل و کمی آب جوش استفاده کرد.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

بازنشر دستور پخت کیک