
مواد لازم:
– آرد: ۲۰۰ گرم
– شکر: ۱۰۰ گرم
– تخم مرغ: یه عدد
– شیر: ۲۰۰ میلی لیتر
– سیب: ۲ عدد، رنده شده
– کره: یه قاشق سوپ خوری
– دارچین: یه قاشق چای خوری
– عسل: به اندازه لازم
– کمی آب جوش واسه رقیق کردن عسل در صورت دلخواه
روش جفت و جور:
۱- در ظرف بزرگی آرد، شکر و پودر دارچین رو مخلوط کرده و کنار بذارین.
۲- تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط کنین و با همزن دستی بزنین، بعد سیب رنده شده رو همراه کره آب شده اضافه کنین.
۳-مخلوط شیر و تخم مرغ رو به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب بزنین تا یکدست شه.
۴- از مایه پنکیک به اندازه دلخواه با قاشق ورداشته و در تابه بریزین و اجازه بدید تا یه طرف اون سرخ شه، بعد اون رو برگردونین و طرف دیگش رو هم سرخ کنین.
۵- سس رو آماده کرده، با پنکیک سرو کنین، واسه سس این کرپ از سیروپ افرا استفاده می کنن که می توان به جای اون از مخلوط عسل و کمی آب جوش استفاده کرد.
Leave a Reply