
اگه عاشق پاستا هستین و به دنبال طعم های جدید در دنیای پاستا می باشین، مطمئنا از این پاستا لذت میبرین.
مواد لازم واسه ۴ نفر
- ۱ لیمو
- ۳۵۰ گرم پاستای پروانه ای
- دو سر بروکلی، بریده شده به صورت گل های کوچیک
- ¹⁄³ لیوان (۸۰ میلی لیتر) روغن زیتون اکسترا ویرژین
- ¹⁄³ لیوان (۵۰ گرم) مغز بادام برشته و خرد شده
- ۱ فلفل قرمز بلند تازه، بدون دانه، تقسیم شده به حلقه های کوچیک
روش درست کردن:
قدم اول: پوست لیمو رو رنده کنین. (یا اینکه پوست اون رو بگیرین و بعد با یه چاقوی کوچیک و تیز قسمت های سفید اون رو وردارین. بعد پوست رو به قطعه های کوچیک تقسیم کنین) آب لیمو رو بگیرین.
قدم دوم: پاستا رو در آب نمکداری که در ماهیتابۀ بزرگی می جوشه، طبق دستوراتی که پشت جعبۀ اون نوشته شده بپزید. بروکلی رو اضافه کنین و واسه یه دقیقۀ دیگه یا تا وقتی که بروکلی سبز روشن و نرم تر شد اون رو بپزید. حال آب اونا رو گرفته و بعد اونا در ماهیتابه یا یه ظرف بزرگ بریزین.
قدم سوم: روغن زیتون رو بروی پاستا بریزین. بادام ها، فلفل و پوست لیمو رو همراه با دو قاشق آب لیمو اضافه کرده و هم بزنین تا ترکیب شن. حال اونا رو به طور مساوی در ۴ کاسه بریزین و بدون این دست اون دست کردن سرو کنین.
Leave a Reply