طرز تهیه پاستای کلم بروکلی، بادام و لیمو

روش درست کردن پاستای بروکلی,Broccoli-almond-lemon-farfalle

اگه عاشق پاستا هستین و به دنبال طعم های جدید در دنیای پاستا می باشین، مطمئنا از این پاستا لذت میبرین.

مواد لازم واسه ۴ نفر

  • ۱ لیمو
  • ۳۵۰ گرم پاستای پروانه ای
  • دو سر بروکلی، بریده شده به صورت گل های کوچیک
  • ¹⁄³ لیوان (۸۰ میلی لیتر) روغن زیتون اکسترا ویرژین
  • ¹⁄³ لیوان (۵۰ گرم) مغز بادام برشته و خرد شده
  • ۱ فلفل قرمز بلند تازه، بدون دانه، تقسیم شده به حلقه های کوچیک

روش درست کردن:

قدم اول: پوست لیمو رو رنده کنین. (یا اینکه پوست اون رو بگیرین و بعد با یه چاقوی کوچیک و تیز قسمت های سفید اون رو وردارین. بعد پوست رو به قطعه های کوچیک تقسیم کنین) آب لیمو رو بگیرین.

قدم دوم: پاستا رو در آب نمکداری که در ماهیتابۀ بزرگی می جوشه، طبق دستوراتی که پشت جعبۀ اون نوشته شده بپزید. بروکلی رو اضافه کنین و واسه یه دقیقۀ دیگه یا تا وقتی که بروکلی سبز روشن و نرم تر شد اون رو بپزید. حال آب اونا رو گرفته و بعد اونا در ماهیتابه یا یه ظرف بزرگ بریزین.

قدم سوم: روغن زیتون رو بروی پاستا بریزین. بادام ها، فلفل و پوست لیمو رو همراه با دو قاشق آب لیمو اضافه کرده و هم بزنین تا ترکیب شن. حال اونا رو به طور مساوی در ۴ کاسه بریزین و بدون این دست اون دست کردن سرو کنین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

روش درست کردن اسپاگتی با کدو سبز

اختصاصی روش درست کردن پاستا پاستا با سس آلفردو

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*