آموزشی

طرز تهیه و پخت مـرغ قـالبـی

مواد لازم :

  •  سینه مرغ پخته شده: ۲ عدد
  •   ماست: یه دوم پیمانه
  •  آب لیموترش: ۳ قاشق سوپ خوری
  •  بکینگ پودر: یه و یه دوم قاشق چای خوری
  •  زعفران ساییده شده: یه قاشق سوپ خوری
  •  تخم مرغ: ۷ عدد
  •  پیاز نگینی سرخ شده: یه دوم پیمانه
  •  برنج آبکش شده: ۴ پیمانه
  •  پنیر گودا: ۲۰۰ گرم
  •  سیب زمینی نگینی خرد شده: یه پیمانه
  •  فلفل دلمه ای خردشده: یه چهارم پیمانه
  •  روغن مایع: یه دوم پیمانه
  •  نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به اندازه لازم

روش جفت و جور:

سینه مرغ رو به صورت برشای باریک و کوتاه درآرین. آب لیموترش، بکینگ پودر و زعفران رو به ماست اضافه کرده و مخلوط کنین. مرغ رو به ماست اضافه کرده و مخلوط کنین تا به طور کامل زرد زعفرانی شه.

تخم مرغا رو با همزن در حدی بزنین که لیمویی رنگ شه، بعد نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه رو اضافه کرده هم بزنین. پیازداغ و مرغ رو هم اضافه و مواد رو با هم مخلوط کنین. در صورت نیاز زعفران رو اضافه کنین. برنج رو کف قالب ریخته و از مواد آماده شده روی برنج بریزین. روغن مایع رو روی مواد بریزین و داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بذارین.

مواد لازم سس:

  •   آب مرغ: یه پیمانه
  •   کره: ۶۰ گرم
  •   آرد: یه قاشق سوپ خوری
  •   رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
  •   زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ خوری
  •   جوز هندی: یه چهارم قاشق چای خوری
  •   فلفل قرمز: یه قاشق چای خوری
  •   نمک و فلفل: به اندازه لازم

روش جفت و جور سس:

کره رو در ظرفی روی حرارت بذارین تا ذوب شه، آرد رو اضافه کرده هم بزنین. رب گوجه فرنگی رو اضافه و کمی تفت بدین، بعد ادویه، زعفران حل شده، آب مرغ، فلفل قرمز و نمک و فلفل رو اضافه کنین و اجازه بدین تا سس آماده شه.

غذا با مرغ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *