
نوشیدنی هایی که بعد از افطار میتونه آب بدن شما رو خوب تامین کنه.
مواد لازم واسه چای ترش:
- چای ترش خشک: نصف فنجون
- برگ نعنا: یه مشت
- آب: ۴ فنجون
- شربت نعنا: یه سوم تا سه چهارم فنجون
مواد لازم واسه لیموناد:
- آب لیمو ترش تازه: یه فنجون
- آب: ۴ و نیم فنجون
- شربت نعنا: سه چهارم تا ۱ فنجون
مواد لازم واسه سیروپ نعنا:
- شکر: یک و نیم فنجون
- آب: یک و نیم فنجون
- برگ نعنا: یه چهارم فنجون
روش درست کردن:
۱-چای ترش و برگ های خرد شده نعنا رو در قابلمه ای بزرگ ریخته و ۴ فنجون آب اضافه کرده و در قابلمه رو گذاشته ۲۴ ساعت در یخچال بذارین بمونه .
۲-چای رو از صافی رد کنین و به اندازه ی دلخواه شربت نعنا بزنین . با یه سوم فنجون سیروپ شروع کنین و بعد متناسب با ذائقه ی خودتون شربت بیشتری اضافه کنین.
واسه جفت و جور لیموناد:
آب لیمو ، آب و شربت نعنا رو اضافه کرده و در صورت تمایل واسه شیرین تر شدن می تونید شربت بیشتری اضافه کنین . لیموناد رو در یخچال بذارین خنک شه .
واسه جفت و جور شربت نعنا :
۱-در قابلمه ای متوسط شکر، آب و برگ های خرد شده نعنا رو مخلوط کرده به جوش بیارین تا شکر حل شه . بعد از روی حرارت ورداشته و در قابلمه را۱۵- ۱۰ دقیقه بذارین بعد بچشید اگه طعم نعنای شربت به اندازه کافی بود صافش کنین وگرنه ۱۰ دقیقه دیگه یا بیشتر بذارین بمونه و مزه بده . شربت رو بغل دستی بذارین تا به دمای اتاق برسه بعد در یخچال بذارین خنک شه .
۲-لیوان ها رو یخ بریزین و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنین و روی لیوان ها رو با برگ های تازه نعنا و برش های لیمو تزئین کنین .
Leave a Reply