طرز تهیه نوشیدنی ویژه برای بعد از افطار

Abstract web background.

نوشیدنی بعد از افطار

نوشیدنی هایی که بعد از افطار میتونه آب بدن شما رو خوب تامین کنه.

مواد لازم واسه چای ترش:

  • چای ترش خشک: نصف فنجون
  • برگ نعنا: یه مشت
  • آب: ۴ فنجون
  • شربت نعنا: یه سوم تا سه چهارم فنجون

مواد لازم واسه لیموناد:

  • آب لیمو ترش تازه: یه فنجون
  • آب: ۴ و نیم فنجون
  • شربت نعنا: سه چهارم تا ۱ فنجون

مواد لازم واسه سیروپ نعنا:

  • شکر: یک و نیم فنجون
  • آب: یک و نیم فنجون
  • برگ نعنا: یه چهارم فنجون

روش درست کردن:

۱-چای ترش و برگ های خرد شده نعنا رو در قابلمه ای بزرگ ریخته و ۴ فنجون آب اضافه کرده و در قابلمه رو گذاشته ۲۴ ساعت در یخچال بذارین بمونه .

۲-چای رو از صافی رد کنین و به اندازه ی دلخواه شربت نعنا بزنین . با یه سوم فنجون سیروپ شروع کنین و بعد متناسب با ذائقه ی خودتون شربت بیشتری اضافه کنین.

واسه جفت و جور لیموناد:

آب لیمو ، آب و شربت نعنا رو اضافه کرده و در صورت تمایل واسه شیرین تر شدن می تونید شربت بیشتری اضافه کنین . لیموناد رو در یخچال بذارین خنک شه .

واسه جفت و جور شربت نعنا :

۱-در قابلمه ای متوسط شکر، آب و برگ های خرد شده نعنا رو مخلوط کرده به جوش بیارین تا شکر حل شه . بعد از روی حرارت ورداشته و در قابلمه را۱۵- ۱۰ دقیقه بذارین بعد بچشید اگه طعم نعنای شربت به اندازه کافی بود صافش کنین وگرنه ۱۰ دقیقه دیگه یا بیشتر بذارین بمونه و مزه بده . شربت رو بغل دستی بذارین تا به دمای اتاق برسه بعد در یخچال بذارین خنک شه .

۲-لیوان ها رو یخ بریزین و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنین و روی لیوان ها رو با برگ های تازه نعنا و برش های لیمو تزئین کنین .

سندروم روده تحریک پذیر و روزه داری

احکام سیگار یا قلیان کشیدن روزه دار

رمضان غذاای مناسب افطار