آموزشی

طرز تهیه محبوب ترین غذای انگلیسی

دستور العمل جفت و جور (fish &chips) ماهی و چیبس

یکی از محبوب ترین و سنتی ترین غذاهای انگلستان غذاییه که در واقع با فیله ماهی تازه سید شده و چیپس سیب زمینی آماده میشه و انگلیسیها این غذا رو انگار تبدیل به غذای ملی شون کردن و اونو به بقیه کشورها هم معرفی کردن .به دستور جفت و جور این غذا توجه کنین

مواد لازم :

۲ پیمانه آرد معمولی

۲ پیمانه شیر

آب ( به مقدار لازم )

۱ چانه مایه خمیر

نمک

سیب زمینی (واسه ۱ یا ۲ نفر)

روغن (واسه سرخ کردن)

روش درست کردن :

آرد رو تو یه غذا ساز تقریبا بزرگ ریخته و شیر رو به اون اضافه میکنیم.در اول آرد و شیر رو خوب با همدیگه مخلوط کرده و در همون حال آب رو کم کم به اون اضافه می کنیم.نباید آب رو یه جا به ایشون در ضمن گفتن.

حالت هم زدن رو تا زمانیکه تموم آرد و مواد اضافه شده به طور کامل با هم ترکیب شده و غلظت و قوام یکنواخت پیدا کنه ادامه می دیم.بعد نمک و مایه خمیر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.دستگاه رو خاموش کرده و ۱ تا ۱ ساعت و نیم مواد بدست اومده رو در حالت استراحت تو یه مکان گرم قرار می دیم.

واسه درست کردن چیبس سیب زمینیا رو پوست کنده و به اندازه های مساوی تیکه تیکه کرده و آنهارا شسته و میذاریم تا به طور کامل خشک شن.بعد اونا رو تو یه ظرف دسته دار عمیق که شامل روغن داغه یه مدت ۵ دقیقه قرار می دیم.

بعد اونا رو از روغن خارج کرده و با یه قاشق شیارهایی روی اونا ایجاد کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تو یه ظرف فلزی قرار داده تا خنک شن و این شیارا رو به خود بگیرن.دوباره اونا رو به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در روغن ریخته تا به طور کامل طلایی شن و راحت قابل جویدن باشن.نمک رو هم که چاشنی اون هستش روی اون می ریزیم.

ماهی رو در داخل  مایع آرد غلتانده و خوش با اون پوشش می دیم بعد در روغن می ذاریم تا سرخ شه و به طور منظم اونا رو برمیگردانیم تا هر دو طرف اونا به طور کامل سرخ شه.بعد اونا رو از روغن خارج کرده و  نمک روی اون میریزیم و با چیبسی که درست کردیم میل می کنیم.

البته در دستور راحت تر این غذا می تونین از پودر سوخاری و استفاده کنین .یعنی ماهیا رو اول در پودر سوخاری بغلتانید بعد در تخم مرغ بغلناتید و در آخر اونا رو با پودر نون آغشته ساخته و سرخ کنین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

بازنشر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *