
ماکارونی= ۴۰۰ گرم (به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم)
گوشت گاو= ۲۰۰ گرم
تخم مرغ= ۴ عدد (به ازای هر نفر ۱ عدد)
پنیر پارمزان یا پکورینو =۴ قاشق غذاخوری
کره= ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون= به مقدار لازم
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روش درست کردن غذای ایتالیایی – ماکارونی کربونارا:
یه قابلمه آب بذارین بجوشه .
گوشت گاو رو به صورت باریک و ریز خرد کنین. بعد تو یه تابه مقداری روغن زیتون بریزین و گوشتها رو در اون سرخ کنین.
تو یه کاسه تخم مرغا رو بشکنید و بهم بزنین بعد پنیر و فلفل و مقدار کمی نمک رو به تخم مرغا اضافه کنین و خوب هم بزنین.
ماکارونیا رو در آب جوش بریزین و پس از پختن آبکش کنین. زیاد نرم نباشه و به اصطلاح زیر دندانی باشه.
بعد ماکارانی رو در تابه ای که گوشت سرخ کردیم به گوشتها اضافه می کنیم و مخلوط تخم مرغ و پنیر و ۱ قاشق کره رو به اون اضافه می کنیم و پس از گذشت ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت ورمیداریم. غذای شما آماده س.
نکته :
۱- این غذا ایتالیاییه و در ایتالیا با پانچتای دودی(bacon) یا گوشت شکم خوک درست می شه. اما واسه مسلمانا و ایرانیان که این نوع گوشت حرامه می تونن از گوشت استیکی گاو استفاده کنن.
۲- در صورت تمایل می تونین از ۱ عدد پیازکوچک و ۲ حبه سیر هم در این غذا استفاده کنین. اینطوری که پیاز رو خرد کنین و کمی تفت بدین بعد گوشت و سیر رو به اون اضافه کنین و خوب تفت بدین.
تنظیم و بازنشر : آلامتو
Leave a Reply