آموزشی

طرز تهیه ماکارونی کربونارا – غذای ایتالیایی

ماکارونی= ۴۰۰ گرم (به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم)

گوشت گاو= ۲۰۰ گرم

تخم مرغ= ۴ عدد (به ازای هر نفر ۱ عدد)

پنیر پارمزان یا پکورینو =۴ قاشق غذاخوری

کره= ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون= به مقدار لازم

نمک و فلفل=به مقدار لازم

روش درست کردن ماکارونی کربونارا - غذای ایتالیایی

 

روش درست کردن غذای ایتالیایی – ماکارونی کربونارا:

یه قابلمه آب بذارین بجوشه .

گوشت گاو رو به صورت باریک و ریز خرد کنین. بعد تو یه تابه مقداری روغن زیتون بریزین و گوشتها رو در اون سرخ کنین.

تو یه کاسه تخم مرغا رو بشکنید و بهم بزنین بعد پنیر و فلفل و مقدار کمی نمک رو به تخم مرغا اضافه کنین و خوب هم بزنین.

ماکارونیا رو در آب جوش بریزین و پس از پختن آبکش کنین. زیاد نرم نباشه و به اصطلاح زیر دندانی باشه.

بعد ماکارانی رو در تابه ای که گوشت سرخ کردیم به گوشتها اضافه می کنیم و مخلوط تخم مرغ و پنیر و ۱ قاشق کره رو به اون اضافه می کنیم و پس از گذشت ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت ورمیداریم. غذای شما آماده س.

نکته :

۱- این غذا ایتالیاییه و در ایتالیا با پانچتای دودی(bacon) یا گوشت شکم خوک درست می شه. اما واسه مسلمانا و ایرانیان که این نوع گوشت حرامه می تونن از گوشت استیکی گاو استفاده کنن.

۲- در صورت تمایل می تونین از ۱ عدد پیازکوچک و ۲ حبه سیر هم در این غذا استفاده کنین. اینطوری که پیاز رو خرد کنین و کمی تفت بدین بعد گوشت و سیر رو به اون اضافه کنین و خوب تفت بدین.

تنظیم و بازنشر : آلامتو

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *