آموزشی

طرز تهیه ماهی آزاد با سس تند

مواد لازم واسه ماهی آزاد و سس تند:

استیک ماهی آزاد= ۲ تیکه هر کدوم ۲۲۵گرم
نمک و فلفل مشکی =به اندازه لازم
روغن مایع = ۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو= یه دوم پیمانه
رنده پوست لیمو = یه قاشق سوپخوری
مواد لازم واسه سس ماهی:
فلفل قرمز تند= شش عدد
سیر = دوحبه
دانه آفتابگردان = دوقاشق سوپخوری
آب لیمو تازه و روغن زیتون =(از هر کدوم)۲/۱ پیمانه
رنده پوست لیمو = یه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل = به اندازه لازم

ماهی آزاد

 

روش درست کردن ماهی آزاد با سس تند :

چاقو رو کنار استخون ماهی فرو کنین و تا انتها ببرین .
با طرف دیگه هم همین کار رو انجام بدین و استخون رو جدا کنین .
مقدرای نمک روی سطحی پاشیده و تیکه های ماهی رو از طرف پوستش روی اون بذارین .
بعد با یه چاقو تیز از طرف خودتون به آرومی شروع به جدا کردن گوشت از پوست کنین , طوریکه تا حد امکان نزدیک به پوست باشه . این عمل رو در هر تیکه ماهی انجام داده و پوست اونا رو جدا کنین, بعد از قسمت باریک تر ماهی به صورت رل بپیچید و با یه نخ اون رو ببندین بعد روغن آفتابگردان رو به ماهی بمالید . بعد آبلیمو و رنده پوست لیمو رو مخلوط کرده به ماهی اضافه کنیدو به مدت ۲ ساعت در یخچال بذارین. واسه جفت و جور سس ۵ عدد از فلفلای قرمز تند رو بدون دانه کنیدو با سیر , دانه آفتابگردان , آب لیمو و رنده پوست لیمو در مخلوط کن بریزین. بعد به طور کاملً مخلوط کرده بعد کم کمکً روغن زیتون رو به اون اضافه کنین تا سس غلیظ شه. ماهی رو از سس که در اون خوابانیده بودین, خارج کرده و هر طرف رو در ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه کبابی کنین . بعد با سس ماهی سرو کنین .

 

منبع : آشپزآنلاین

آموزش شکل های جور واجور غذا با ماهی روش درست کردن شکل های جور واجور سس

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *