
به دنبال یه دستور آشپزی ساده واسه شامی سالم و خوشمزه هستین؟ با ما همراه شید تا روش درست کردن یه غذای خوشمزه رو یاد بگیرین.
سوسیس و کلم با عدس
مخصوص ۴ تا ۶ نفر
۴ فنجون عدس قهوه ایی
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ عدد سوسیس سیری خام، از طول بریده شده
۱ دسته کلم کیل، ریزشده (کلم کیل (Kale) یه سبزی سبزبرگه. این گیاه با کاهو، کلم بروکلی، کلم برگ و کلم فندقی خویشاوندی داره.)
۵ حبه سیر، ریزشده
نمک و فلفل تازه پودر شده
روش درست کردن
۱. عدس ها رو با ۶ فنجون آب و نمک در قابلمه ایی کوچیک مخلوط کنین. روی حرارت زیاد بذارین تا بجوشه، بعد گرما رو کم کنین تا به مدت نیم ساعت به آرومی بجوشه و عدس ها نرم شن. عدس ها رو آبکش کرده و کنار بذارین.
۲. روغن رو در ماهی تابه ایی چدنی با قطر ۳۰ سانت روی حرارت ملایم گرم کنین. سوسیس ها رو درون اون ریخته و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه سرخ کنین، یه بار اون ها رو برگردونین تا قهوه ایی شن و بپزن.
۳. کیلا رو با دست خرد کنین تا نرم شن.
۴. وقتی که سوسیس ها پختند، کیلای خردشده و سیر رو به اون ها بیافزائید. مواد رو به مدت ۲ دقیقه سرخ کنین و بعضی وقتا برگردونین.
۵. ۱ قاشق غذاخوری آب رو با نمک و فلفل مخلوط کنین و روی مواد بریزین. اجازه بدید به مدت ۲ دقیقه بپزن، بعد درب ظرف رو ورداشته و عدسا رو اضافه کنین. اجازه بدید دوباره بپزن، درب ظرف رو به مدت ۳ دقیقه بذارین تا عدس ها گرم شن.
مواد مغذی: ۴۲۰ کالری، ۳۲ گرم پروتئین، ۵۶ گرم کربوهیدرات، ۲۵ گرم فیبر، ۰ گرم قند، ۷ گرم چربی، ۲ گرم چربی اشباع شده، ۴۵۰ میلی گرم سدیم
Leave a Reply