آموزشی

طرز تهیه صبحانه املت ژامبون و پنیر

Cheese and ham omelette

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ اگه می خواین با یه صبحونه جور واجور، ساده و خیلی خوشمزه روزتون رو شروع کنین پیشنهاد می کنم حتما املت پنیر و ژامبون رو امتحان کنین. روش جفت و جور این غذای خوشمزه رو بدونیم همراه با تصویر براتون آورده که امیدوارم لذت ببرین.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنیر پیتزا: ۲ ورق
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • ژامبون: ۲ ورق
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • فلفل: به مقدار کافی

دستور جفت و جور:

مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر رو خرد کنین.

مرحله دوم: تخم مرغا رو هم بزنین.

مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغا اضافه کنین.

مرحله چهارم: تاوه رو روی حرارت گرم کنین و کره رو داخل اون بریزین تا ذوب شه.

Cheese and ham omelette

مرحله پنجم: تخم مرغای زده شده رو داخل تاوه بریزین.

مرحله ششم: بذارین تخم مرغا روی شعله متوسط کمی خودشو بگیره. در این مرحله تخم مرغ نباید به طور کامل پخته شه.

مرحله هفتم: ژامبون رو اضافه کنین.

مرحله هشتم: بعد قارچا رو اضافه کنین.

مرحله نهم: در آخر پنیر رو روی اون بریزین.

Cheese and ham omelette

مرحله دهم: به آرومی مثل تصویر املت رو روی هم تا کنین.

مرحله یازدهم: روی املت رو با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ بخورین.

صبحونه چه بخوریم؟

صبحونه چه بخوریم؟

آشپزی مدرن بدونیم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *