
یه سوپ خوشمزه و مقوی رو در مجله آشپزی مدرن آلامتو تجربه کنین.
مواد لازم
- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۱ عدد پیاز خرد شده
- ۲ حبه سیر خرد شده
- ۶۰۰ گرم کدو تنبل خرد شده
- ۱ عدد سیب زمینی خرد شده
- ۲ عدد هویج خرد شده
- ۱ عدد تره فرنگی خرد شده( فقط قسمت سفید ان)
- نصف قاشق سوپخوری جوز هندی
- ۳ فنجون آب مرغ
- نصف فنجون خامه
- ۱ قاشق سوپخوری تخم کدوی بو داده
- قره قاط خشک شده و جعفری به مقدار لازم
دستور پخت
مرحله ۱: روغن رو داخل یه ماهیتابه بزرگ ریخته و اون رو روی حرارت ملایم می گذاریم تا داغ شه. پیاز رو به اون اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه اون رو سرخ می کنیم. سیر و سبزیجات و جوز هندی رو به اون اضافه می کنیم و می گذاریم که خوب بپزه. بعد آب مرغ رو هم اینکه ۲ فنجون آب به اون اضافه می کنیم و می گذاریم به جوش بیاد. دمای اجاق رو کم می کنیم و بعد درب ظرف رو می بندیم تا سوپمون بمدت ۲۵ دقیقه بپزه. بعد اون رو کنار می گذاریم تا به آرومی سرد شه.
مرحله ۲: همه مواد رو درون مخلوط کن می ریزیم تا سوپمون به طور کامل صاف و یکدست شه. بعد دوباره اون رو داخل ماهیتابه می ریزیم و اون رو روی حرارت ملایم اجاق می گذاریم. خامه رو به اون اضافه کرده و به طور کامل به هم می زنیم بعد ادویه جات رو به اون اضافه می کنیم. در آخر می تونیم روی اون رو با جعفری و تخم کدو و روغن زیتون بپوشونیم و اون رو سرو کنیم.
Leave a Reply