آموزشی

طرز تهیه سوپ ریشه کرفس

celery-root-720

مواد لازم

  • ۱ عدد ریشه بزرگ کرفس خرد شده
  • ۳ قاشق سوپخوری روغن هسته انگور
  • ۵ فنجون آب مرغ
  • ۲ قاشق سوپخوری شکر
  • ۱/۴ فنجون موسیر خرد شده

روش درست کردن :

۲ قاشق از روغن انگور رو در ظرفی ریخته و ریشه خرد شده کرفس رو به اون اضافه می کنیم و اونو سرخ می کنیم. ریشه باید در روغن قهوه ای شه.

شکر و نمک و آب مرغ رو به اون اضافه می کنیم و می ذاریم به جوش بیاد. بعد زیر اجاق رو کم می کنیم و در ظرف رو می بندیم. در این حالت سوپ باید ۲۰ دقیقه بپزه.

بعد اون رو داخل مخلوط کن می ریزیم تا همه مواد به طور کامل با هم ترکیب شن و سوپ صاف و یکدست شه.( مراقب باشین که موقع ریختن سوپ در مخلوط کن، سوپ داغ نباشه)

دوباره اون رو داخل قابلمه می ریزیم و می ذاریم مدت زمان زیادی کوتاهی روی اجاق باشه.

سوپ رو با موسیر بخورین

روش درست کردن سوپ چغندر قرمز

روش درست کردن سوپ زنجبیل و هویج

آشپزی مدرن دکتر اوز سوپ سبزیجات روش درست کردن شکل های جور واجور سوپ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *