طرز تهیه سوپ ریشه کرفس

Businessman using pen drawing graphics line year growing graph.Describe the organization's management plan or Company and development guidelines. Depicts business growth up continuity plan until 2020.

celery-root-720

مواد لازم

  • ۱ عدد ریشه بزرگ کرفس خرد شده
  • ۳ قاشق سوپخوری روغن هسته انگور
  • ۵ فنجون آب مرغ
  • ۲ قاشق سوپخوری شکر
  • ۱/۴ فنجون موسیر خرد شده

روش درست کردن :

۲ قاشق از روغن انگور رو در ظرفی ریخته و ریشه خرد شده کرفس رو به اون اضافه می کنیم و اونو سرخ می کنیم. ریشه باید در روغن قهوه ای شه.

شکر و نمک و آب مرغ رو به اون اضافه می کنیم و می ذاریم به جوش بیاد. بعد زیر اجاق رو کم می کنیم و در ظرف رو می بندیم. در این حالت سوپ باید ۲۰ دقیقه بپزه.

بعد اون رو داخل مخلوط کن می ریزیم تا همه مواد به طور کامل با هم ترکیب شن و سوپ صاف و یکدست شه.( مراقب باشین که موقع ریختن سوپ در مخلوط کن، سوپ داغ نباشه)

دوباره اون رو داخل قابلمه می ریزیم و می ذاریم مدت زمان زیادی کوتاهی روی اجاق باشه.

سوپ رو با موسیر بخورین

روش درست کردن سوپ چغندر قرمز

روش درست کردن سوپ زنجبیل و هویج

آشپزی مدرن دکتر اوز سوپ سبزیجات روش درست کردن شکل های جور واجور سوپ