طرز تهیه ساندویچ بدون گوشت بادمجان و پنیر بز

Circular motion

این ساندویچ وقتی به دنیا اومد که از بازار محلی بادمجانای کوچیک خریدم. ترکیب بادمجان و پنیر بز بسیار خوشمزه س.

بادمجان غنی از آنتی اکسیدانای مناسب واسه مقابله با بیماریه.

این دستور آشپزی بدون گوشت است پس اگر مشکلی با گوشت دارین خیلی راحت می تونین از این غذای خوشمزه لذت ببرین.

مواد لازم

  • ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون
  • ۲ (¼ اینچ) برش عمودی بادمجان کوچیک
  • اسپری آشپزی
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل مشکی
  • ¼ فنجون (۲ اونس) پنیر بز، نرم شده
  • ۲ (۱ و نیم اونس) نون ساندویچ
  • ۲ (¼ اینچ) تیکه های گوجه فرنگی
  • ۱ فنجون منداب

روش درست کردن

  1. گاز رو به دمای ۲۷۵ درجه سانتی گراد برسونین.
  2. روغن روی بادمجان بریزین.
  3. کمی روغن در ماهیتابه بپاشید و با گرما ملایم گرم کنین بعد بادمجان رو اضافه کنین و واسه ۵ دقیقه هر طرف اون رو بپزید تا قهوه ای روشن شه. نمک و فلفل رو به اون اضافه کنین.
  4. در حدود ۱ قاشق غذاخوری پنیر بز روی هر قسمت برش هر نیم رول پخش کنین. نون رو روی ورق پخت بذارین و پنیر روی اون بریزین؛ ساندویچ رو در دمای ۲۷۵ درجه سانتیگراد واسه ۸ تا ۱۰ دقیقه گرم کنین.
  5. ساندویچ رو از فر خارج کنین. هر طرف نون ۱ تیکه بادمجان، ۱ تیکه گوجه فرنگی و نصف فنجون arugula بذارین. ساندویچ رو با نیمه بالایی بپوشونین.

اطلاعات تغذیه

  • ۲۹۹ کالری در هر وعده
  • کالری چربی در هر وعده ۳۳٪
  • چربی در هر وعده ۱۱.۱ گرم
  • چربی مونواشباع در هر وعده ۴.۳ گرم
  • چربی غیر اشباع در هر وعده ۱ گرم
  • پروتئین در هر وعده ۱۲ گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده ۴۰ گرم
  • فیبر در هر وعده ۹ گرم
  • کلسترول در هر وعده ۱۳ میلی گرم
  • آهن در هر وعده ۳ میلی گرم
  • سدیم در هر وعده ۶۴۷ میلی گرم
  • کلسیم در هر وعده ۱۳۷ میلی گرم

روش درست کردن سالاد بادمجان و عدس + سس ماست

روش درست کردن بادمجان پارمسان

آشپزی مدرن غذا با بادمجان