طرز تهیه سالاد ذرت با میگو

روش درست کردن سالاد ذرت با میگو

مواد لازم:

کنسرو ذرت= یه قوطی

میگو پخته خرد شده= یه فنجون

خیار شور= نصف فنجون

نخود فرنگی= نصف فنجون

هویج آب پز= ۳ عدد

کرفس خرد شده= یه فنجون

گوجه فرنگی خرد شده= یه فنجون

آب لیمو= ۳ قاشق سوپخوری

روغن زیتون= ۳ قاشق سوپخوری

سس مخصوص گوشت= نصف فنجون

نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم واسه جفت و جور سس گوشت :

آب گوشت= ۲ فنجون

آرد= یه قاشق سوپخوری

کره یا روغن مایع= ۵۰ گرم

آب لیمو= ۲ قاشق سوپخوری

شید خشک =یه قاشق مرباخوری

خردل= ۲ قاشق سوپخوری

شکر= یه قاشق مرباخوری

نمک و فلفل =به مقدار لازم

روش درست کردن:

خیار شور و هویج آب پز رو حلقه حلقه خرد می کنیم . بعد ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، کرفس و خیار شور رو باهم مخلوط می کنیم. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم . تو یه دیس گرد چند برگ کاهو قرار می دیم و همه مواد آماده شده رو روی برگ کاهو قرار می دیم و روی اونا سس گوشت رو می ریزیم. می تونیم دور دیس رو با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین کنیم .

روش درست کردن سس گوشت : آرد و کره یا روغن مایع رو کمی تفت می دیم. آب گوشت گرم شده رو کم کم به آرد اضافه می کنیم و مرتب سس رو هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شه. آب لیمو ، شکر ، خردل ، نمک و فلفل رو به اون اضافه کرده و ظرف رو از روی حرارت بر می داریم. شید رو به سس آماده شده اضافه می کنیم. از این سس میشه واسه سرو شکل های جور واجور گوشتای گرم و سرد استفاده کرد.

منبع: ashpazonline.com

جمع آوری: آلامتو

 

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

بازنشر روش درست کردن شکل های جور واجور سالاد

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*