آموزشی

طرز تهیه سالاد ذرت با میگو

روش درست کردن سالاد ذرت با میگو

مواد لازم:

کنسرو ذرت= یه قوطی

میگو پخته خرد شده= یه فنجون

خیار شور= نصف فنجون

نخود فرنگی= نصف فنجون

هویج آب پز= ۳ عدد

کرفس خرد شده= یه فنجون

گوجه فرنگی خرد شده= یه فنجون

آب لیمو= ۳ قاشق سوپخوری

روغن زیتون= ۳ قاشق سوپخوری

سس مخصوص گوشت= نصف فنجون

نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم واسه جفت و جور سس گوشت :

آب گوشت= ۲ فنجون

آرد= یه قاشق سوپخوری

کره یا روغن مایع= ۵۰ گرم

آب لیمو= ۲ قاشق سوپخوری

شید خشک =یه قاشق مرباخوری

خردل= ۲ قاشق سوپخوری

شکر= یه قاشق مرباخوری

نمک و فلفل =به مقدار لازم

روش درست کردن:

خیار شور و هویج آب پز رو حلقه حلقه خرد می کنیم . بعد ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، کرفس و خیار شور رو باهم مخلوط می کنیم. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم . تو یه دیس گرد چند برگ کاهو قرار می دیم و همه مواد آماده شده رو روی برگ کاهو قرار می دیم و روی اونا سس گوشت رو می ریزیم. می تونیم دور دیس رو با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین کنیم .

روش درست کردن سس گوشت : آرد و کره یا روغن مایع رو کمی تفت می دیم. آب گوشت گرم شده رو کم کم به آرد اضافه می کنیم و مرتب سس رو هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شه. آب لیمو ، شکر ، خردل ، نمک و فلفل رو به اون اضافه کرده و ظرف رو از روی حرارت بر می داریم. شید رو به سس آماده شده اضافه می کنیم. از این سس میشه واسه سرو شکل های جور واجور گوشتای گرم و سرد استفاده کرد.

منبع: ashpazonline.com

جمع آوری: آلامتو

 

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

بازنشر روش درست کردن شکل های جور واجور سالاد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *