طرز تهیه رولت کلم

روش درست کردن رولت کلم دستور پختای مختلفی داره اما این دستور پخت بسیار خوشمزه س و از نظر ظاهری هم قشنگتر هستش.

 

مواد لازم :

  • ۱۲ عدد برگ کلم
  • یه فنجون برنج سفید پخته شده
  • یه تخم مرغ هم زده شده
  • یه چهارم فنجون شیر
  • یه چهارم فنجون پیاز
  • ۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
  • یه و یه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یه و یه چهارم قاشق چای خوری فلفل مشکی
  • ۲۴۰ گرم سس گوجه فرنگی
  • یه قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
  • یه قاشق غذا خوری آب لیمو
  • یه قاشق چای خوری سس Worcestershire

روش درست کردن :

یه قابلمه رو از آب پر می کنیم و روی گاز قرار می دیم تا بجوش آید بعد کلما رو ۲ دقیقه درونش می پزیم تا نرم شن.

یه فنجون برنج پخته شده ، تخم مرغ ، شیر ، پیاز ، گوشت گاو ، نمک و فلفل رو تو یه کاسه متوسط ترکیب کرده و به هم می زنیم بعد یه چهارم پیمانه از مواد حاصل شده رو درون برگ کلم می ریزیم و رول می کنیم.

 

تو یه کاسه کوچیک ، سس گوجه فرنگی ، شکر قهوه ای ، آب لیمو و سس  Worcestershire رو مخلوط می کنیم و روی رول کلم می ریزیم.

 

و درون آروم پز قرار می رهیم و حدود ۸ تا ۹ ساعت اجازه می رهیم تا جا بیفته.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *