آموزشی

طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان

بادنجان= چهار عدد

گوجه فرنگی و ران مرغ =از هر کدوم سه عدد

سیر =دو حبه

رب گوجه فرنگی =یه قاشق سوپخوری

فلفل سبز =شش عدد

نمک و فلفل و آب و روغن= به اندازه لازم

روش درست کردن رولت مرغ و بادمجان:

بادنجانا رو پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنین. مرغ بدون استخون رو خورشی تیکه تیکه کرده و در کمی روغن سرخ کنین. سیر خردشده و رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل رو هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شه. بعد بین هر بادنجان یه عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنین و روی اون یه گوجه فرنگی و یه فلفل قرار داده و با خلال دندون محکم کرده و سس گوجه فرنگی رو هم روی اون اضافه کنین. در فر ۱۸۰درجه سانتی گراد بذارین تا فلفل و گوجه فرنگی کبابی شه یا روی اجاق اونا رو کبابی کرده و بعد روی بادنجان بذارین و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفته.

منبع : آشپزآنلاین

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *