طرز تهیه دلمه پیاز سفید

دلمه پیاز سفید

مواد لازم:

  • گوشت گوساله ۲۰۰ گرم
  • روغن یا کره ربع پیمانه
  • پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
  • فلفل مشکی نصف قاشق چایخوری
  • سبزی دلمه خرد شده ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه ­فرنگی نصف قاشق چایخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • آب لیمو ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
  • شکر ۱ قاشق سوپخوری
  • برنج ثلث پیمانه
  • آب گوشت یا آب ۱ پیمانه
  • پیاز بزرگ ۳ تا ۴ عدد
  • آب واسه پخت دلمه ۲ پیمانه

روش درست کردن :

گوشت رو بسیار ریز خرد کنین. کره رو در تابه ­ای بریزین و روی حرارت بذارین. گوشت رو با کره تفت بدید. بعد پیاز سرخ شده، و فلفل رو اضافه کنین و کمی تفت بدید و سبزی دلمه و رب گوجه­ فرنگی رو هم اضافه کنین و خوب تفت بدید. در آخر، نمک، آب لیمو و شکر رو هم اضافه کنین و پس از یکی دو تفت برنج شسته شده و خیس کرده رو همراه یه پیمانه آب گوشت به مواد اضافه کنین و اجازه بدید مایه با در بسته و گرما ملایم بجوشه و آب اون کشیده شه.پیازها رو پوست بکنین و داخل اون رو خوب خالی کنین. بعد با مایه گوشت داخل اون رو پر کنین. همین طور می ­تونید پیازها رو از وسط طوری قاچ کنین که برش چاقوی شما به انتهای پیاز نرسه واین پیاز رو داخل آب جوش بندازید تا بپزه و نرم شه.بعد اون رو لایه لایه کنین و کمی از مایه گوشتی داخل اون بریزین و اون رو بپیچید و داخل قابلمه بچینید. در هر دو صورت ۲ پیمانه آب روی پیازها بریزین و در ظرف رو بذارین و پیازها رو یه ساعت با گرما ملایم بپزید.

روش درست کردن شکل های جور واجور دلمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *