
مواد لازم:
- گوشت گوساله ۲۰۰ گرم
- روغن یا کره ربع پیمانه
- پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- فلفل مشکی نصف قاشق چایخوری
- سبزی دلمه خرد شده ۱۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی نصف قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- آب لیمو ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
- شکر ۱ قاشق سوپخوری
- برنج ثلث پیمانه
- آب گوشت یا آب ۱ پیمانه
- پیاز بزرگ ۳ تا ۴ عدد
- آب واسه پخت دلمه ۲ پیمانه
روش درست کردن :
گوشت رو بسیار ریز خرد کنین. کره رو در تابه ای بریزین و روی حرارت بذارین. گوشت رو با کره تفت بدید. بعد پیاز سرخ شده، و فلفل رو اضافه کنین و کمی تفت بدید و سبزی دلمه و رب گوجه فرنگی رو هم اضافه کنین و خوب تفت بدید. در آخر، نمک، آب لیمو و شکر رو هم اضافه کنین و پس از یکی دو تفت برنج شسته شده و خیس کرده رو همراه یه پیمانه آب گوشت به مواد اضافه کنین و اجازه بدید مایه با در بسته و گرما ملایم بجوشه و آب اون کشیده شه.پیازها رو پوست بکنین و داخل اون رو خوب خالی کنین. بعد با مایه گوشت داخل اون رو پر کنین. همین طور می تونید پیازها رو از وسط طوری قاچ کنین که برش چاقوی شما به انتهای پیاز نرسه واین پیاز رو داخل آب جوش بندازید تا بپزه و نرم شه.بعد اون رو لایه لایه کنین و کمی از مایه گوشتی داخل اون بریزین و اون رو بپیچید و داخل قابلمه بچینید. در هر دو صورت ۲ پیمانه آب روی پیازها بریزین و در ظرف رو بذارین و پیازها رو یه ساعت با گرما ملایم بپزید.
Leave a Reply