طرز تهیه خورش بامیه به سبک جنوبی

مواد لازم :
بامیه ریز = یک و نیم کیلوگرم
گوشت خورشی = ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی=یه کیلو (یا رب گوجه فرنگی؛ ۳ قاشق غذاخوری)
تمبر هندی=۳۰۰ گرم (یه بسته)
پیاز بزرگ= ۲ عدد
سیر = یه بوته
زردچوبه = ۲ قاشق مرباخوری
ادویه= یه قاشق مرباخوری
فلفل=یه دوم قاشق مرباخوری
روغن مایع = به مقدار لازم

روش درست کردن خورش بامیه به سبک جنوبی

روش درست کردن خورش بامیه به سبک جنوبی :

۱- اول تمبر هندی رو در کاسه مناسب ریخته، روی اون آب کتری سرد شده بریزین؛ اون رو بار گذاشته و اجازه بدید تا خیس بخوره.بعد پیازها رو پوست گرفته و بعد از شستن به صورت خلالی خرد کنین. گوشت خرد شده رو هم بشورید و داخل سبدی بریزین و اجازه بدید تا آب اضافی اون خارج شه. در این فاصله بوته ی سیر رو داخل کاسه ای شامل آب سرد خیس کنین.
۲- تو یه قابلمه ی مناسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت بذارین. بعد از داغ شدن روغن، پیاز رو داخل روغن ریخته و اجازه بدید تا طلایی شه. حالا زرد چوبه رو به اون اضافه کرده و بعد از تفت دادن، تیکه های گوشت رو بندازید و همراه با پیاز تفت بدید.
۳- سیره ها رو پوست گرفته، به همراه زردچوبه و فلفل و ادویه بوسیله هاون بکوبید و بعد اون رو داخل گوشت در حال سرخ شدن بریزین و با اون تفت بدید. حالا گوجه فرنگی ها رو رنده کرده، داخل قابلمه اضافه کنین تا همراه گوشت کمی سرخ شن. بعد یه لیوان آب جوشیده سرد شده رو داخل قابلمه بریزین، در قابلمه رو بذارین و اجازه بدید تا گوشت پخته شه.
نکته
اگه می خواهید از رب استفاده کنین، اول رب رو در روغن گوشت تفت داده و بعد یک و نیم لیوان آب اضافه کنین.
۴- در این فاصله بامیه ها رو شسته و واسه اون که له نشه، اون ها رو به صورت کله قندی برش بدید. بعد از اون که گوشت پخته شد، بامیه ها رو داخل قابلمه بریزین و بذارین تا همراه گوشت و سیر و پیاز و گوجه فرنگی یا رب کمی بپزه.
۵- در مراحل آخر پخت، تمبر هندی رو از صافی عبور بدید و شیره ی صاف شده رو داخل قابلمه بریزین و بعد از اون که خورش جا افتاد، شعله رو خاموش کنین.
نکته ۱: با در نظر گرفتن این که تمبر هندی شوره از صاف کردن نمک در مرحله ی اول پخت جلوگیری کنین.
نکته ۲: از تمبر هندی ای استفاده کنین که رنگ اون روشن باشه وگرنه رنگ خورش تیره می شه.
نکته ۳: این خورش نباید خیلی آبکی باشه؛ پس، از اضافه کردن آب زیاد دوری کنین.

 

منبع : آشپزآنلاین

 

آشپز آنلاین روش درست کردن شکل های جور واجور خورش

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*