آموزشی

طرز تهیه خوراک گوشت گاوِ مغولی در آرام‌پز

من دستور پخت این غذا رو از یکی دوستانم گرفتم، غذائیست فوق العاده. بچه های من عاشق این غذا هستن. طعم اون در حد غذاهای رستوران های چینی است و البته بیشترین زحمت رو آروم پز می کشد! با برنج بخارپز سرو کنین.

مواد لازم:

مخصوص ۴ نفر

  • ۴۵۰ گرم گوشت استیک از کتف گاو، خردشده
  •  ¼ فنجون نشاسته ی ذرت
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز، ریز شده
  • ۱ قاشق سوپ خوری سیر، خردشده
  • ۳ عدد پیازچه ی سبز بزرگ، مکعبی خرد شده به ابعاد ۱ و نیم سانت
  • ½ فنجون سس سویا
  • ½ فنجون آب
  • ½ فنجون شکر قهوه ای
  • ½ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، خردشده
  • ½ فنجون سس پرادویه

آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۴ ساعت و ۱۰ دقیقه

کل زمان: ۴ ساعت و نیم ساعت

روش درست کردن:

  1. تیکه های گوشت استیکی کتف و نشاسته ی ذرت رو در ظرف پلاستیکی محکم و درداری ریخته و خوب تکون بدید تا مطمئن شید گوشت ها به نشاسته آغشته شده ان. اجازه بدید استیک ها به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کنن.
  2. در ماهی تابه ای بزرگ روغن زیتون رو روی حرارت ملایم گرم کنین. در حدود ۲ تا ۴ دقیقه استیک ها رو درون اون ریخته، هم بزنین تا بپزن و قهوه ای شن. پیاز، سیر، استیک کتف، پیازچه ها، سس سویا، آب، شکر قهوه ای، زنجبیل و سس پرادویه رو درون آروم پز بریزین. اجازه بدید به مدت ۴ ساعت با درجه گرما ملایم در آروم پز بپزن.

آشپزی مدرن

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *