طرز تهیه خوراک هندی با گل‌کلم

خوراک کلم هندی

به نقل از مجله آشپزی؛ امروز یه غذای هندی جدید رو در مجله آشپزی مدرن آلامتو واسه شما عزیزان تدارک دیده ایم ، پس اگه از غذاهای تند خوشتون میاد با ما همراه شید.

مواد لازم:

  • ۱ عدد کل گلم بزرگ
  • ۴ قاشق سوپ خوری روغن نباتی
  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱ عدد پیاز کوچیک، خرد شده
  • ۲ عدد گوجه فرنگی رنده شده و تفت داده شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۳ قاشق چایخوری ادویه ی هندی garam masala (اختیاری)
  • نمک جهت مزه دار کردن
  • ½  کاهو

روش درست کردن:

  1. فر رو از قبل در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت ( ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد) گرم کنین. کلم رو برش زده و ساقه اش رو از اون جدا کنین و تموم گل کلم ها رو درون ظرف مخصوص فر بذارین.
  2. ۲ قاشق سوپ خوری روغن و زردچوبه رو درون ماهی تابه ای کوچیک بریزین. با قلموی مخصوص آشپزی مخلوط زردچوبه و روغن رو روی گل کلم ها بمالید.
  3. اجازه بدید گل کلم ها به مدت نیم ساعت بپزن.
  4. تا وقتی که گل کلم ها می پزند، ۲ قاشق سوپ خوری روغن باقی مونده رو در ماهی تابه ای دیگه گرم کنین، پیاز خرد شده رو درون ماهی تابه بریزین و هم بزنین تا رنگ اونا کمی طلایی شن. گوجه ی رنده شده و تفت داده شده، پودرسیر، ادویه ی هندی garam masala و نمک رو به اون بیافزائید. اجازه بدید این مواد به مدت ۱۰ دقیقه بجوشن و قوام بیان.
  5. برگ های کاهو رو درون بشقابی که می خواهید غذا رو سرو کنین، بچینید. گل کلم ها رو روی برگ های کاهو بذارین. عصاره ی گوجه و زردچوبه رو روی گل کلم ها بریزین و گرم سرو کنین.
این نوشته را هم بخوانید :
طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*