طرز تهیه خوراک مرغ Korma

Abstract geometric landscape.

خوراک مرغ Korma

به نقل از مجله آشپزی ؛ غذاهای هندی رو تجربه کردین؟ امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو واسه شما یه غذای هندی خوشمزه آماده کردیم.

مواد لازم:

  • ¼ فنجون بادام هندی، از وسط به دو نیم شده
  • ¼ فنجون آب جوش
  • ۳ حبه سیر، پوست کنده
  • ۱ تیکه ( ۱.۵ سانتی) زنجبیل تازه، پوست کنده و خردشده
  • ۳ قاشق سوپ خوری روغن نباتی
  • ۲ عدد برگ بو، خردشده
  • ۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
  • ۱ قاشق چایخوری گشنیز
  • ۱قاشق چایخوری ادویه هندی garam masala
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
  • ۳ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخون، خردشده
  • ¼ فنجون سس گوجه فرنگی
  • ۱ فنجون عصاره آب مرغ
  • ½ فنجون خامه پرچرب
  • ½ فنجون ماست ساده
  • ۱ قاشق چایخوری ذرت مخلوط با با آب به نسبت مساوی

روش درست کردن:

  1.  بادام هندی رو در کاسه ای کوچیک گذاشته  و آب جوش رو روی دانه های اون بریزین تا خیس بخورند. به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه اونا رو کنار بذارین. سیر و زنجبیل رو درون غذاساز ریخته  و تا وقتی که نرم شن اونا رو مخلوط کنین؛ این مخلوط رو هم کنار بذارین.
  2. روغن رو روی حرارت ملایم بذارین. برگ بوها رو در روغن داغ بندازین و اجازه بدین به مدت نیم ساعت پخته شن. پیازها رو درون روغن ریخته و بین ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنین تا نرم شن. مخلوط سیر و زنجبیل که از قبل آماده کرده بودین به اونا اضافه کنین و با گشنیز، garam masala ، زیره سبز، زردچوبه و پودر فلفل چیلی مزه دار کنین. مرغ رو به اونا بیافزائید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. سس گوجه فرنگی و عصاره مرغ رو روی اونا بریزین. درب ظرف رو گذاشته و اجازه بدین به مدت ۱۵ دقیقه با گرما کم بجوشن، بعضی وقتا اونا رو هم بزنین.
  3. در همین بین، بادام هندی رو همراه با آبی که روی دانه های اون ریخته بودین هم اینکه خامه و ماست درون غذاساز بریزین. تا وقتی که نرم شن، مخلوط کنین.
  4. مخلوط بادام هندی رو به  مخلوط مرغ و پیاز بیافزائید. اجازه بدین به مدت ۱۵ دقیقه بجوشن، بعضی وقتا اونا رو هم بزنین. مخلوط ذرت رو روی مواد ریخته، هم بزنین و بین ۱ تا ۲ دقیقه زمان بدین تا خوب پخته شن.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن