آموزشی

طرز تهیه خوراک ماهی ‏kabsa‏

fish-kabsa-saudi-459693

  • کل زمان: ۳۷ دقیقه ‏
  • آماده سازی مواد: ۲ دقیقه ‏
  • زمان پخت: ۳۵ دقیقه ‏

سرو این غذا همراه با سالاد بسیار عالیست. ماهی ‏kasbaغذائیست واسه شهریست که در حاشیه ی دریا و خلیج در عربستان ‏سعودی واقع شده. فیله ی سفید هر نوع ماهی که دوست دارین در این دستور پخت استفاده کنین. ‏

مواد لازم: ‏

مخصوص ۴ تا ۶ نفر

  • ‏۱ کیلو فیله ی ماهی، خرد شده به قطعات تقریبا کوچیک ‏
  • ½ فنجون آب ‏
  • ‏۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی ‏
  • ‏۶ حبه سیر ‏
  • ‏۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده ‏
  • ‏۲ فنجون برنج( من از برنج باسماتی استفاده می کنم و اون رو خیس می کنم)‏
  • ‏۳ فنجون آب ‏
  • ‏۱ بسته عصاره ی سبزیجات ‏
  • ‏½قاشق سوپ خوری ادویه ی مخلوط عربی
  • نمک دریا و فلفل تازه آسیاب شده، جهت مزه دار کردن ‏
  • ‏۴ قاشق سوپ خوری کره ‏
  • ‏¼ فنجون دانه های کاج، تفت داده شده
  • ¼ فنجون گشنیز تازه

روش درست کردن: ‏

  1. ‏ ماهی تابه ای بزرگ رو روی حرارت ملایم بذارین و کره رو همراه با پیاز و سیر درون اون بریزین؛ بپزید تا نرم شن. ادویه ی ‏عربی رو به اونا بیافزائید و خوب هم بزنین. به آرومی ماهی رو به محتویات ماهی تابه بیافزائید و اجازه بدید هر طرف اون کمی ‏بپزن و به صورتی و سفید تغییر رنگ بدن. واسه هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر کفایت می کنه. ماهی و مخلوط پیاز و مواد دیگه رو ‏از ماهی تابه خارج کنین و کنار بذارین. ‏
  2. رب گوجه فرنگی و عصاره ی سبزیجات رو درون ماهی تابه بریزین و کمی بپزید، بعد برنج و آب رو به اونا بیافزائید. به آرومی ‏ماهی رو روی این مخلوط بذارین. گرما رو زیاد کنین و اجازه بدید مواد بجوشن، درب ظرف رو گذاشته و گرما رو کم ‏کنین. اجازه بدید مواد روی حرارت باشن تا برنج و ماهی به طور کامل پخته شن. بسته به ضخامت فیله های ماهی و نوع برنج زمان ‏پخت رو تنظیم کنین. ‏
  3. وقتی که خوب پخته شدن، ماهی رو در در بشقاب مخصوص سرو بذارین و با گشنیز و دانه های کاج تزئین کنین. ‏
  4. این ماهی رو با سالاد تازه سرو کنین. ‏

    لذت ببرین! ‏

روش درست کردن ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

روش درست کردن ماهی خامه ای در خونه

آموزش شکل های جور واجور غذا با ماهی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *