آموزشی

طرز تهیه ته چین خوشمزه مرغ

ته چین همیشه یکی از محبوب ترین غذاهای ایرونی بوده و درست کردن یه ته چین خوشمزه واسه خانوم های ایرونی یه امتیاز خاص حساب می شه در این مطلب از مجله آشپزی آلامتو با دستور پخت ته چین مرغ در خدمت شما عزیزان هستیم.

مواد لازم :

برنج یه کیلو گرم
مرغ متوسط یه عدد
ماست ۷۵۰ گرم (برابر یه لیوان)
روغن مایع ۳۵۰ گرم
زرده تخم مرغ چهار عدد
زعفران ساییده دو قاشق چایخوری
نمک و ادویه به مقدار لازم
قارچ خرد شده به مقدار دلخواه

روش درست کردن :

گوشت مرغ رو با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. وقتی که مرغ پخت و حدود یه استکان آب اون موند, آب مرغ رو جدا کنین و پش از درآوردن استخوانهای اون, مرغ رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنین. زعفران رو در مقدار کمی آب گرم حل کنین و اون رو با دو زرده تخم مرغ, تموم ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنین و مرغ پخته شده رو دست کم به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بذارین.قارچا رو با آب لیمو و روغن سرخ کنین و کنار بذارین .برنجی رو که از قبل خیس کرده اید بجوشونین و آبکش کنین.

دو عدد زرده تخم مرغ, ۱۵۰ گرم روغن و نصف مخلوط ماستی رو که مرغ رو در اون خوابانده بودین با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنین و در ته دیگ یا قابلمه بریزین و با ته قاشق اون رو صاف کنین. مقداری مرغ به صورت یه لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی اون نصف پلو رو بریزین. بقیه مرغ رو روی برنج بچینید و بقیه برنج رو هم روی مرغ بریزین و سطح مرغ رو با برنج بپوشونین.آب مرغ رو با یه قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنین و روی برنج بریزین.

سطح برنج رو با کفگیر کمی فشار بدید تا برنج کمی فشرده شه.باقیمونده مخلوط ماست رو روی برنج بریزین و سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن رو ذوب کنین و روی برنج بریزین و اون رو دم کنین. بعد از یک و نیم ساعت ته چین آماده س. پس از دم کشیدن, به سرعت قابلمه رو در دیس وارونه کنین تا ته چین به شکل قالبی خارج شه.

روش درست کردن ته چین میگو

طرز پخت ته چین بادمجان

ته چین غذاای ایرونی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *