طرز تهیه ته‌ چین میگو

Arrows direction signs on floor

مواد لازم واسه ۴ نفر:

  • میگوی پوست کنده ۵۰۰ گرم
  • زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
  • پیاز خلال شده ۲ عدد
  • سیر رنده شده ۳ حبه
  • گشنیز خرد شده نصف پیمانه
  • فلفل دلمه ای خلال شده ۱ عدد
  • گرد لیموعمانی ۱ قاشق چایخوری
  • آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل مشکی یا قرمز ۱ قاشق چایخوری
  • روغن به اندازه لازم
  • برنج ۳ پیمانه

روش درست کردن:

میگو رو به مدت نیم ساعت با ۳ پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری زردچوبه با گرما ملایم آب پز کنین. پیاز و سیر رو با روغن تفت بدید تا رنگ اون طلایی شه. میگوها رو پس از صاف کردن به همراه سبزی به پیاز داغ اضافه کنین و ۱۰ دقیقه با گرما ملایم تفت بدید. فلفل دلمه ای، زردچوبه، گرد لیموعمانی، آب لیمو، فلفل و مقداری نمک به میگو اضافه کنین و مرتب هم بزنین. وقتی آب میگو کشیده شد، گرما رو خاموش کنین. بعد از آبکش کردن برنج، در قابلمه ای مناسب (ً از جنس تفلون) مقداری روغن بریزین و پس از داغ شدن روغن، یه سوم برنج آبکش شده رو در قابلمه بریزین.مایه میگو رو روی برنج بریزین و بعد باقی برنج رو روی میگو ریخته و یه ساعت روی حرارت ملایم بذارین. بعد از پختن و آماده شدن، ته چین رو مانند کیک در ظرف برگردونین.

نکته:

۱ـ اگر ظرف تفلون در دسترس نباشه، می تونید مخلوط برنج و میگو رو در دیس یا ظرف کم عمقی بکشین.

۲ـ این غذا بیشتر در کشورای عربی و بخش خلیج فارس طبخ می شه.

روش درست کردن ته چین خوشمزه مرغ

طرز پخت ته چین بادمجان

شکل های جور واجور غذا با میگو ته چین میگو