
مواد لازم واسه ۴ نفر:
- میگوی پوست کنده ۵۰۰ گرم
- زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
- پیاز خلال شده ۲ عدد
- سیر رنده شده ۳ حبه
- گشنیز خرد شده نصف پیمانه
- فلفل دلمه ای خلال شده ۱ عدد
- گرد لیموعمانی ۱ قاشق چایخوری
- آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- فلفل مشکی یا قرمز ۱ قاشق چایخوری
- روغن به اندازه لازم
- برنج ۳ پیمانه
روش درست کردن:
میگو رو به مدت نیم ساعت با ۳ پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری زردچوبه با گرما ملایم آب پز کنین. پیاز و سیر رو با روغن تفت بدید تا رنگ اون طلایی شه. میگوها رو پس از صاف کردن به همراه سبزی به پیاز داغ اضافه کنین و ۱۰ دقیقه با گرما ملایم تفت بدید. فلفل دلمه ای، زردچوبه، گرد لیموعمانی، آب لیمو، فلفل و مقداری نمک به میگو اضافه کنین و مرتب هم بزنین. وقتی آب میگو کشیده شد، گرما رو خاموش کنین. بعد از آبکش کردن برنج، در قابلمه ای مناسب (ً از جنس تفلون) مقداری روغن بریزین و پس از داغ شدن روغن، یه سوم برنج آبکش شده رو در قابلمه بریزین.مایه میگو رو روی برنج بریزین و بعد باقی برنج رو روی میگو ریخته و یه ساعت روی حرارت ملایم بذارین. بعد از پختن و آماده شدن، ته چین رو مانند کیک در ظرف برگردونین.
نکته:
۱ـ اگر ظرف تفلون در دسترس نباشه، می تونید مخلوط برنج و میگو رو در دیس یا ظرف کم عمقی بکشین.
۲ـ این غذا بیشتر در کشورای عربی و بخش خلیج فارس طبخ می شه.
Leave a Reply