آموزشی

طرز تهیه ته‌ چین میگو

مواد لازم واسه ۴ نفر:

  • میگوی پوست کنده ۵۰۰ گرم
  • زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
  • پیاز خلال شده ۲ عدد
  • سیر رنده شده ۳ حبه
  • گشنیز خرد شده نصف پیمانه
  • فلفل دلمه ای خلال شده ۱ عدد
  • گرد لیموعمانی ۱ قاشق چایخوری
  • آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل مشکی یا قرمز ۱ قاشق چایخوری
  • روغن به اندازه لازم
  • برنج ۳ پیمانه

روش درست کردن:

میگو رو به مدت نیم ساعت با ۳ پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری زردچوبه با گرما ملایم آب پز کنین. پیاز و سیر رو با روغن تفت بدید تا رنگ اون طلایی شه. میگوها رو پس از صاف کردن به همراه سبزی به پیاز داغ اضافه کنین و ۱۰ دقیقه با گرما ملایم تفت بدید. فلفل دلمه ای، زردچوبه، گرد لیموعمانی، آب لیمو، فلفل و مقداری نمک به میگو اضافه کنین و مرتب هم بزنین. وقتی آب میگو کشیده شد، گرما رو خاموش کنین. بعد از آبکش کردن برنج، در قابلمه ای مناسب (ً از جنس تفلون) مقداری روغن بریزین و پس از داغ شدن روغن، یه سوم برنج آبکش شده رو در قابلمه بریزین.مایه میگو رو روی برنج بریزین و بعد باقی برنج رو روی میگو ریخته و یه ساعت روی حرارت ملایم بذارین. بعد از پختن و آماده شدن، ته چین رو مانند کیک در ظرف برگردونین.

نکته:

۱ـ اگر ظرف تفلون در دسترس نباشه، می تونید مخلوط برنج و میگو رو در دیس یا ظرف کم عمقی بکشین.

۲ـ این غذا بیشتر در کشورای عربی و بخش خلیج فارس طبخ می شه.

روش درست کردن ته چین خوشمزه مرغ

طرز پخت ته چین بادمجان

شکل های جور واجور غذا با میگو ته چین میگو

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *