طرز تهیه ترشی لیته

Businessman touching imaginery screen

شاید شمام تا حالا حتی واسه یه بار هم که شده ترشی لیته خورده باشین اما اگه جزء طرفداران این ترشی خوشمزه نیستین سایت آلامتو پیشنهاد میکنه که این ترشی خوشمزه رو واسه یه بار هم که شده امتحان کنین.

 

مواد لازم :

  • بادمجان: یه کیلو
  • سبزی معطر پاک کرده: نیم کیلو
  • فلفل دلمه ای سبز: یه عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز: یه عدد
  • سیر رنده شده: یه قاشق سوپ خوری
  • فلفل سبز: ۵۰ گرم
  • هویج : ۳ عدد
  • کلم پیچ سفید: ۲۵۰ گرم
  • سرکه: یه کیلو
  • ادویه ترشی: یه قاشق سوپ خوری
  • نعنای خشک : یه قاشق غذاخوری
  • پونه خشک: یه قاشق غذاخوری
  • زرد چوبه: یه قاشق مرباخوری

روش درست کردن ترشی لیته :

سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که اونا رو به طور کاملً خرد می کنیم

بادمجان رو همراه پوست با یه لیوان سرکه و یه لیوان آب می پزیم. بعد در صافی می ریزیم تا آب اضافی اون خارج شه

سیر و بادمجان رو با هم چرخ می کنیم

کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند رو به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. اگه فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار اونو کمتر کنین

سبزی معطر، ادویه ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه خشک رو ترکیب کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم