آموزشی

طرز تهیه انواع غذا با کدو سبز

  1. کدوها رو منجمد کنین

بدون اینکه پوست کدوها رو بکنین، اونا رو به شکل مکعب یا دایره ببرین یا خیلی ساده خردشان کنین. کدوهای خرد شده رو روی یه سینی پهن کنین و اونا رو درون فریزر بذارین. بعد اونا رو درون کیسه های خشک بریزین و بذارین واسه زمستون یخ بزنن.

اگه اونا رو مستقیماً درون کیسه بریزین تا یخ بزنن، به هم می چسبن و به کار گیری اونا خیلی سخت می شه. اما با این کار اونا خوب از هم جدا هستن و شما می تونید با اونا بدون اینکه یخ شون باز شده باشه، آشپزی کنین.

  1. سوپ کدو رو منجمد کنین

کدوها رو با پنیر مازارلا یا پنیر تازۀ بز خوب مخلوط کنین. بعد اونا رو درون ظرفای شیر بریزین و داخل فریزر بذارین.

به اون نمک نزنین، هر وقت که خواستین گرم شون کنین می تونید ادویه و چاشنیای مورد نظرتون رو به اون اضافه کنین.

  1. گراتین کدو رو منجمد کنین

۲ کیلوگرم کدو رو به شکل دایره خرد کنین و بذارین با روغن زیتون ۱۰ دقیقه بپزه. اونا رو درون یه سینی پهن کنین. ۲ عدد تخم مرغ رو با ۴۰ سی سی شیر بزنین و روی کدوها بریزین. بعد اون رو داخل فر ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد بذارین و بذارین به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزه. بعد اون رو تیکه تیکه ببُرید و درون فریز بذارین.

وقتی که می خواهید این گراتین رو گرم کنین، کمی پنیر رنده شده رویش بریزین.

  1. پورۀ کدو رو فریز کنین

۱ یا ۲ کیلوگرم کدو رو به شکل دایره یا مکعب ببرین. اون رو با بخار بپزید. بعد به کمک یه صافی یا آبکش بزرگ آبش رو خوب بگیرین.

برگای یه دسته ریحان رو روی اون ریز ریز کنین. مخلوط حاصل رو با مخلوط کن خوب له کنین. دوبارهً کمی ریحان و کمی خامه به اون اضاف کنین. خوب مخلوط شون کنین. پورۀ آماده شده رو درون چند ظرف بریزین و بذارین منجمد شه.

  1. مثل خیار کنسروشان کنین

۱ کیلو گرم کدو رو به شکل مکعبای بزرگ خرد کنین. اونا رو درون یه سینی بریزین، مقدار زیادی نمک روی اون بریزین اون قدر که پر از نمک شه، بعد بذارین تموم شب در فریزر بمونه.

فردای اون روز، آبش رو به کمک یه صافی بگیرین. بعد اونا رو در چند شیشه بریزین.

۲ شیشه سرکه رو به اضافۀ نیم لیوان آب و ۲ قاشق سوپ خوری شکر بذارین جوش بیاد. این مخلوط رو روی کدوها بریزین و در شیشه ها رو ببندین.

  1. کدو رو تبدیل به چاشنی کنین

۱ کیلوگرم کدو رو به شکل مکعبای کوچیک ببرین. بعد خیلی سریع اونا رو درون کمی روغن زیتون بریزین.

۱ تیکه زنجبیل رنده شده، ۲ یا سه حبه سیر ریز شده، ۱ قاشق سوپ خوری عسل، و ۱ مشت کشمش به اون اضاف کنین.

۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری سرکه، نمک و فلفل روی اون بریزین. بعد اون رو درون ظرفای کوچیک بریزین و منجمد کنین یا درون چند شیشه بریزین و درون یخچال نگه شون دارین.

این چاشنی رو با کباب گاو، دندۀ بره، و ماهی شکم پُر سرو کنین.

  1. بستنی کدو درست کنین

۱ کیلوگرم کدو رو به شکل دایره های نازک ببرین. اونا رو درون آب جوش که کمی نمک به اون اضافه شده، به مدت ۱۰ دقیقه شناور کنین.

آب اونا رو بگیرین و با ۴ سوسیس کوچیک یا یه کاسه مازارلا و سبزیجات معطر (ریحان، جعفری یا سبزی دیگه) مخلوط کنین. با آب لیموترش طعم دارش کنین. بعد اون رو درون فریزر بذارین.

این بستنی رو با تارت ماهی آزاد (یا هر ماهی دیگه) و یا سالاد، سرو کنین یا روی مخلوط سبزیجات خام بریزین.

  1. مربای کدو درست کنین

دو بار آب جوش روی پوست ۳ لیموترش بریزین و خالی کنین، بعد اونا رو به تیکه های کوچیک خرد کنین. ۱.۵ کیلوگرم کدوی خردشده و شسته شده رو رو در مخلوط کن، مخلوط کنین. بعد آب لیموترش به اون اضافه کنین.

۱ کیلوگرم شکر، پوست لیموترشا، یه نوک قاشق وانیل، و ۱ قاشق سوپ خوری دانۀ هل رو درون یه ظرف بریزین.

مخلوط آماده شده به همراه کدوها رو درن قابلمه بریزین. ۲۰ دقیقه به آرومی اون رو بپزید، همیشه باید همشان بزنین. بعد درون ظرف بریزین.

شما می تونید این مربا رو با به کار گیری ادویه های دیگه مانند، دارچین، رازیانه، دانه های رازیانه، زنجبیل رنده شده، یا با اضافه کردن کشمش، خلال بادام، و یا پستۀ له شده جفت و جور کنین.

  1. با کدوها شیرینی بپزید

این دستور العملی رو از ژولی آندریو از آخرین کتابش واسه تون می بیاریم.

۶۰۰ گرم کدو رو بشورید و رنده کنین. اون رو داخل دستمال بذارین، لبه های دستمال رو بتابانید و فشارش بدید تا آب کدو تا اون جایی که ممکنه خارج شه.

فر رو روی ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد آماده کنین.

۷۰ گرم کره رو آب کنین. ۱۰ سی سی شیر نیمه چرب رو گرم کنین.

۱۵۰ گرم آرد، ۱۵۰ گرم شکر، ۲ عدد تخم مرغ، ۵۰ گرم کرۀ آب شده، ۱ قاشق قهوه خوری وانیل، نصف قاشق قهوه خوری پودر دارچین، شیر ولرم و نوک قاشف نمک، رو درون یه ظرف سالاد خوری با کدوها مخلوط کنین.

درون یه ظرف با لبۀ ۲۳ سانتی متری کره و شکر بمالید. مخلوط آماده شده رو درون اون بریزین و به مدت یه ساعت و ۱۰ دقیقه درون فر بپزید.

وقتی که پخت به نیمه رسید، کرۀ آب شده رو با یه قلمو روی سطح شیرینی بمالید تا لایۀ رویی شیرینی به طور کاملً طلایی شه.

قبل اینکه بخواین شیرینی رو از قالب خارج کنین، بذارین خوب سرد شه. وقتی که شیرینی به دمای محیط رسید، می تونید اون رو سرو کنین.

فلفل دلمه ای چه خاصیتیایی داره؟

خاصیت شنبلیله خشک شده چیه؟

بازنشر خواص سبزیجات سیمرغ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *