آموزشی

طرز تهیه املت عدس

Lentil-Omelette

مواد لازم:

عدس – نصف پیمانه
کلم بروکلی خردشده – ۲۲۵ گرم
پیاز قرمز حلقه شده – دو عدد
روغن مایع – دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ – هشت عدد
آب یا شیر – سه قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی کوچیک حلقه شده – ۲۰۰ گرم

روش درست کردن املت عدس :

نمک و فلفل مشکی – به اندازه لازم عدس رو در قابلمه ای ریخته و حدود ۲۵ دقیقه بپزید. بعد کلم های خردشده رو به اون اضافه کنین و اجازه بدید یکی، دو دقیقه دیگه بجوشه. روغن رو کف یه تابه مناسب فر ریخته و حلقه های پیاز رو در اون بریزین. ظرف رو در فر سرد بذارین و فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنین تا در مدت ۲۵ دقیقه بپزه.

تخم مرغ ها رو به همراه شیر یا آب، کمی نمک و فلفل در کاسه ای هم بزنین و سبزیجات و گوجه فرنگی رو به اون اضافه کنین. عدس و کلم رو آبکشی کنین ودر تابه پیاز بریزین.

مخلوط تخم مرغ رو روی مواد داخل تابه بریزین و اون رو دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر بذارین و با به کار گیری یه کفگیر مواد املت رو به مرکز تابه هدایت کنین تا تخم مرغ هایی که هنوز شل هستن به دور و بر تابه برن، بعد اون رو دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر بذارین تا تخم مرغ ها سفت شه.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *