طرز تهیه کروکت فرانسوى

kroketاگه دوست دارین یه کوفته فرانسوی رو امتحان کنین پس این غذای خوشمزه رو از دست ندین.

مواد لازم:

  • مرغ =۷۵۰ گرم
  • هویچ متوسط= ۲ عدد
  • جعفری خرد شده= ۳ قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا= به مقدار لازم
  • تخم مرغ =۲ عدد
  • آرد سوخاری= ۱پیمانه
  • نمک وفلفل= به مقدار لازم

 

روش درست کردن:

کروکت یه جور کوفته فرانسوی هستش که شما می تونین با گوشت،ماهی و مرغ درست کنین شما از کروکت می تونین به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنین.

مرغ رو پس از شستن خرد می کنیم بعد استخوانای اون رو می گیریم و اون رو چرخ می کنیم نمک وفلفل به ان اضافه می کنیم و ورز می دیم تا حالت چسپندگی پیدا کنه

هویچ رو پوست کنده و از طول به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم بعد اون رو اب پز می کنیم تا نرم شه از مایه مرغ کمی ورداشته دستمون رو با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست اون رو پهن می کنیم ۱ برش هویچ ،جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و بعد به اون شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دیم.

کروکت رو اول در آرد سوخاری بعد در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددآ در آرد سوخاری می زنیم بعد در روغن داغ سرخ می کنیم.

 

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی آشپزی مدرن آموزش آشپزی بازنشر غذاای فرانسوی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *