
موادلازم جهت (۶-۷ نفر):
شونِه یا ران بره ای=۱ کیلو
پیازچهار قاچ = ۲عدد
سیب زمینی=۱کیلو
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ= ۲-۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده=۲عدد
سبزی خشک مخلوط =۱قاشق غذاخوری
کره فرانسوی= ۴-۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون= ۳-۴ قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن =به اندازه دلخواه
نمک، فلفل=به اندازه لازم
روش درست کردن کباب بره فرانسوی:
سبزی خشک رو با کمی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزین و هم بزنین. این مخلوط رو روی
گوشت بریزین، زیر و رو کنین و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابونین یا اگه در یخچال می ذارین،
چند بار از یخچال بیرون بیارین و زیر و رو کنین.
سیب زمینی رو در فر یا (ماکروویو) تنوری کنین، بعد در دیس بذارین،وسط هر دانه سیب
زمینی رو شکاف بدین . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای اون بذارین.
گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو یه در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت
– گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشین و سیخ کباب رو روی آتیش زغال یا در کباب پز آتیش
بدین(کباب خشک نشه!).
آشپز آنلاین
Leave a Reply