طرز تهیه کباب بره فرانسوی

futuristic graphical user interface concept. businesswoman pointing virtual screen. Internet of Things. Heads up display. technological abstract.

موادلازم جهت (۶-۷ نفر):

شونِه یا ران بره ای=۱ کیلو

پیازچهار قاچ = ۲عدد

سیب زمینی=۱کیلو

گوجه فرنگی سفت جهار قاچ= ۲-۳ عدد

فلفل دلمه ای سبز خورد کرده=۲عدد

سبزی خشک مخلوط =۱قاشق غذاخوری

کره فرانسوی= ۴-۵ قاشق غذاخوری

روغن زیتون= ۳-۴ قاشق غذاخوری

مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن =به اندازه دلخواه

نمک، فلفل=به اندازه لازم

روش درست کردن کباب بره فرانسوی

روش درست کردن کباب بره فرانسوی:

سبزی خشک رو با کمی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزین و هم بزنین. این مخلوط رو روی

گوشت بریزین، زیر و رو کنین و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابونین یا اگه در یخچال می ذارین،

چند بار از یخچال بیرون بیارین و زیر و رو کنین.

سیب زمینی رو در فر یا (ماکروویو) تنوری کنین، بعد در دیس بذارین،وسط هر دانه سیب

زمینی رو شکاف بدین . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای اون بذارین.

گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو یه در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت

– گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشین و سیخ کباب رو روی آتیش زغال یا در کباب پز آتیش

بدین(کباب خشک نشه!).

آشپز آنلاین

غذاای فرانسوی