طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایى به صورت دو رنگ

Businessman hand touching networking data

  مجله آشپزی ایده آل: این چیزکیک رو حتما به صورت دو رنگ و دو لایه جفت و جور کنین. چراکه طعم شیرین لایه دوم در کنار طعم لایه اول مزه بهتری ایجاد می کنه.

مواد لازم واسه لایه بیسکویتی:

      کره: ۱۰۰گرم
      بیسکویت ساده: ۲۵۰گرم
      دارچین: ۲ قاشق چای خوری

مواد لازم لایه چیز کیک:

      پنیرخامه ای: ۲۴۰گرم
      تخم مرغ: ۲ عدد
      شکر: یه دوم پیمانه
      پوره کدو: یه دوم پیمانه
     وانیل: یه دوم قاشق چای خوری
      دارچین و جوزهندی: به اندازه لازم
      ژلاتین: ۲ قاشق سوپ خوری

روش جفت و جور:

واسه لایه بیسکویتی: کره رو به طور کامل ذوب کنین. بعد بیسکویت رو در دستگاه غذاساز به طور کامل پودر کنین و به اون دارچین و کره رو اضافه کنین. مواد رو به کمک دست تو یه قالب که از قبل اون رو به طور کامل چرب کرده اید پرس کرده و با دست فشار بدید تا منظم شن. بعد اون رو در یخچال واسه نیم ساعت بذارین.

واسه لایه مواد چیزکیک:

پنیر خامه ای و تخم مرغ رو بزنین تا یکدست شن و بعد به اون شکر و وانیل رو اضافه کنین و هم بزنین تا مواد یکدست شده و شکر در مواد دیده نشه.

مواد رو به دو بخش تقسیم کنین. به لایه اول یه قاشق سوپ خوری ژلاتین حل شده تو یه چهارم پیمانه آب رو اضافه کرده و روی لایه بیسکویتی بذارین و ۲ ساعت زمان بدید تا خودشو بگیره.

بعد به لایه دوم پوره کدو حلوایی، دارچین و جوزهندی رو اضافه و باقی ژلاتین حل شده در آب رو اضافه کنین و روی لایه سفید بدید و بعد ۴ ساعت زمان بدید تا مواد به طور کامل خود رو بگیره.

چیز کیک رو خارج کرده و حتما با خامه یا یه اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنین.

نکته:

 واسه جفت و جور چیزکیک کدو حلوایی حتما از قالب کمربندی استفاده کنین.

این چیز کیک تا یه هفته در یخچال با پوشش قابل نگهداری بوده و خشک نمی شه.