
مجله آشپزی ایده آل: این چیزکیک رو حتما به صورت دو رنگ و دو لایه جفت و جور کنین. چراکه طعم شیرین لایه دوم در کنار طعم لایه اول مزه بهتری ایجاد می کنه.
مواد لازم واسه لایه بیسکویتی:
کره: ۱۰۰گرم
بیسکویت ساده: ۲۵۰گرم
دارچین: ۲ قاشق چای خوری
مواد لازم لایه چیز کیک:
پنیرخامه ای: ۲۴۰گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: یه دوم پیمانه
پوره کدو: یه دوم پیمانه
وانیل: یه دوم قاشق چای خوری
دارچین و جوزهندی: به اندازه لازم
ژلاتین: ۲ قاشق سوپ خوری
روش جفت و جور:
واسه لایه بیسکویتی: کره رو به طور کامل ذوب کنین. بعد بیسکویت رو در دستگاه غذاساز به طور کامل پودر کنین و به اون دارچین و کره رو اضافه کنین. مواد رو به کمک دست تو یه قالب که از قبل اون رو به طور کامل چرب کرده اید پرس کرده و با دست فشار بدید تا منظم شن. بعد اون رو در یخچال واسه نیم ساعت بذارین.
واسه لایه مواد چیزکیک:
پنیر خامه ای و تخم مرغ رو بزنین تا یکدست شن و بعد به اون شکر و وانیل رو اضافه کنین و هم بزنین تا مواد یکدست شده و شکر در مواد دیده نشه.
مواد رو به دو بخش تقسیم کنین. به لایه اول یه قاشق سوپ خوری ژلاتین حل شده تو یه چهارم پیمانه آب رو اضافه کرده و روی لایه بیسکویتی بذارین و ۲ ساعت زمان بدید تا خودشو بگیره.
بعد به لایه دوم پوره کدو حلوایی، دارچین و جوزهندی رو اضافه و باقی ژلاتین حل شده در آب رو اضافه کنین و روی لایه سفید بدید و بعد ۴ ساعت زمان بدید تا مواد به طور کامل خود رو بگیره.
چیز کیک رو خارج کرده و حتما با خامه یا یه اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنین.
نکته:
واسه جفت و جور چیزکیک کدو حلوایی حتما از قالب کمربندی استفاده کنین.
این چیز کیک تا یه هفته در یخچال با پوشش قابل نگهداری بوده و خشک نمی شه.
Leave a Reply