طرز تهیه پیتزا گوشت

meatمواد لازم :

  • خمیر پیتزا= ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده= ۳۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی= ۱ فنجون
  • پیاز داغ عسلی= ۳ قاشق سوپخوری
  • پنیر پیتزا= ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی =۵۰۰ گرم
  • فلفل= یکم
  • نمک =یکم

روش درست کردن :

اول خمیر پیتزا رو بروش فوق درست می کنیم : آرد و بکینگ پودر و نمک رو با هم الک میکنیم روغن و شیر رو تو یه فنجون اندازه گیری میریزیم ، اول روغن رو ریخته و بعد شیر رو رویش میریزیم ولی بهم نمیزنیم شیر و روغن رو یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه بعد خمیر رو از کاسه بیرون میاریم و روی کاغذ رو غنی قرار می دیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز می دیم قالبی که مخصوص پایه و چرب نشده حاضر میکنیم

اول خمیر رو روی کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده بعد به شکل قرار داده دور و بر اونو با چنگال فشار می دیم که خوب جاگیر شه و هم بشکل قشنگی دربیاد با نوک چنگال وسط خمیر رو چند سوراخ میکنیم خمیر آماده س. بعد پیتزا رو بروش فوق درست می کنیم : بعد ظرف آلومینیوم گرد مناسبی رو که باید کم عمق باشه چرب می کنیم و خمیر پیتزا رو بقطر نیم سانتیمتر و بشکل ظرف باندازه ای که ته و دیواره ظرف رو بپوشونه باز مینمائیم و خمیر رو داخل ظرف میندازیم .

این نوشته را هم بخوانید :   اصول طراحی منوی ناوبری سایت (قسمت دوم)

روی گوجه فرنگیا کمی آب جوش میریزیم و پوست گوجه فرنگی رو می کنیم و تخمه اونو میگیریم ، بعد گوشت گوجه فرنگی رو خرد میکنیم . گوشت چرخ کرده رو با پیاز سرخ شده کمی سرخ می کنیم و یه لیوان آب و یه قاشق رب گوجه فرنگی در اون میریزیم و کمی فلفل و نمک میریزیم و میذاریم با گرما ملایم آهسته بجوشه و آب اون به طور کامل تبخیر شه و اونو داخل خمیر می ریزیم .

بعد گوجه فرنگی با سس مخصوص روی اون میریزیم و پنیر رو روی گوجه فرنگی رنده میکنیم و کمی جعفری خرد شده روی اون میپاشیم فر رو با گرما ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا رو کف فر بمدت بیست دقیقه قرار می دیم ، بعد ظرف رو روی آخرین پنجره فر بطرف بالا میذاریم تا در حدود یه ربع تا بیست دقیقه بمونه و روی اون کمی طلائی شه . پیتزا رو با همون ظرف سر میز می بریم .

آموزش آشپزی

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*