طرز تهیه پیتزای مکزیکی

Business concept. Businessman presenting a sustainable decrease development on a bar chart on gray background.

روش درست کردن پیتزای مکزیکی

یکی از غذاهای معروف دنیا هستش که هر کشوری با در نظر گرفتن ذائقه و مواد اولیه روش درست کردن مخصوص خود رو داره. امروز در مجله آشپزی می خوایم دستور پخت پیتزاِ مکزیکی که اتفاقا بسیار خوشمزه هم بوده رو آموزش بدیم. با ما همراه شید …

مواد لازم :

  • یه فنجون کنسرو لوبیا مشکی
  • نصف فنجون فلفل قرمز بزرگ خرد شده
  • یه جبه سیر
  • یه قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
  • یه عدد خمیر پیتزا
  • یه فنجون خرد شده پنیر پیتزا
  • نصف فنجون گوجه فرنگی گیلاسی
  • یه چهارم پیمانه زیتون مشکی ، تیکه تیکه
  • یه عدد پیازچه
  • یه فنجون کاهو خرد شده
  • سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب

روش درست کردن :

ایتدا فر رو روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار داده و یه میکسر رو آماده کرده و لوبیا مشکی ، فلفل قرمز ، سیر و پودر فلفل قرمز رو درونش مخلوط می کنیم تا یه دست شه.

بعد خمیر پیتزا رو درون سینی فر قرار داده و پوره لوبیا مشکی آماده شده رو رویش پخش می کنیم و بعد گوجه فرنگی، زیتون و پیازچه رو خرد کرده و روی مواد پخش می کنیم و در آخر پنیر پیتزا رو اضاقه می کنیم و به مدت ۱۲ دقیقه درون فر قرار می بدیم تا رنگش طلایی شه.

پس از خارج کردن از فر کاهوها رو اضافه کرده و روی مواد رو با خامه ترش پوشش می بدیم.

روش درست کردن پیتزای دریایی

روش درست کردن پیتزای ماهیتابه ای بدون فر

آشپزی روز پیتزا