طرز تهیه پیتزای سیب زمینی ترکیه‌ای

سیب زمینی (غذای ترکیه ای)

مواد لازم:

سیب زمینی پخته و رنده شده ۱ کیلو

آرد ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۳ – ۲ عدد

برنج پخته به اندازه لازم

سوسیس خرد شده یا گوشت چرخ شده به اندازه لازم

قارچ خرد شده به اندازه لازم

فلفل دلمه ای خرد شده به اندازه لازم

هویج به اندازه لازم

نخود فرنگی به اندازه لازم

ذرت ۱۰۰ گرم

کدو و بادمجان ریز خرد شده ۲ عدد

پنیر پیتزا به اندازه لازم

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

این غذا مخصوص ترکیه س.

نام این غذا پای سیب زمینی با سبزیجات یا پیتزای سیب زمینی است.

داخل ظرف مورد نظر دو عدد تخم مرغ کوچیک و ۳ قاشق سوپخوری آرد معمولی یا سوخاری و بکینگ پودر و نمک و ادویه اضافه میکنیم.

ادویه مخصوص ترکیه ایا کیمیون اسمشه. که تقریباً برابر زیره س. شما هر ادویه ای که مناسب دیدید استفاده کنین.

کمی روغن میریزیم و مواد رو ورز می دیم تا به صورت خمیر دربیاد. اگه لازم باشه باز آرد اضافه میکنیم.

خمیر رو ته قالب چرب شده به حالت خمیر پیتزا پخش میکنیم.

در ظرف دیگه سوسیس، قارچ، یه عدد تخم مرغ رو مخلوط میکنیم و روی خمیر میریزیم.

به کار گیری تخم مرغ اینجا واسه اینه که مواد به خمیر بچسبد.

بقیه موادی که در مواد لازم گفته شد رو به این مواد اضافه میکنیم. در صورت تمایل میشه از زیتون بدون هسته هم استفاده کرد.

مقدار کمی روغن روی مواد میریزیم و بعد مواد رو روی خمیر میریزیم و روی اونا پنیر پیتزا میپاشیم. داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یه ربع طبقه بالا میذاریم بعد از یه ربع دوباره به مدت یه ربع گریل رو روشن میکنیم تا پنیر روی پیتزا هم آب شه.

اگه فرصت مناسب داشته باشین بهتره که اول پنیر پیتزا رو روی مواد نریزید وقتی پیتزا یه ربع در فر موند بعد پنیر رو روی اون ریخته و دوباره به مدت یه ربع داخل فر گذاشته و گریل رو روشن کنین این روش بهتره و پنیر خشک نمیشه.

می تونین این پیتزا رو با گاز و مایکروفر هم جفت و جور کنین اینطوری که بعد از اینکه پیتزا روی گاز کامل سرخ شد اون رو داخل مایکروفر به مدت ۲ دقیقه با درجه ۱۰۰ بذارین تا پنیر هم آب شه.

روش درست کردن پیتزای دریایی

روش درست کردن پیتزای ماهیتابه ای بدون فر

بازنشر پیتزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *