طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه با سیب زمینی سرخ کرده

اگه از رفتن به رستوران واسه خوردن یه پیتزا خسته شدین شاید وقت اون رسیده که درست کردن پیتزای خونگی رو یاد بگیرین.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ بیایید این بار یه پیتزای به طور کامل متفاوت درست کنیم و به جای خمیر نون پیتزا که همیشه استفاده می کردیم از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنیم. یه پیتزای به طور کامل جور واجور.

مواد لازم:

  • نیم کیلو خلال سیب زمینی منجمد
  • سس پاستا
  • سوسیس پپرونی
  • ۲۵۰ گرم پنیر موزارلا

روش درست کردن پیتزا:

اول سیب زمینیا رو ته تاوه بچینید. باید به طور هم سطح اونا رو کف تاوه بچینید. اگه می خواین به تاوه نچسبد و راحت تر از اون جدا شه اول کف تاوه یه کاغذ روغنی بذارین بعد سیب زمینیا رو روی اون بریزین.

نصف پنیر موزارلا رو روی سیب زمینیا رنده کنین. باید تموم درزهای بین سیب زمینیا با پنیر پوشونده شه. پنیر مانند چسب عمل می کنه و سیب زمینی رو به هم می چسبوند.

بعد اون رو به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۴۲۵ درجه بذارین.

تاوه رو از داخل فر بیرون بیارین و سس رو روی سیب زمینیا و پنیر ذوب شده بریزین.

pitzza-2

باقیمونده پنیر و سوسیس پپرونی رو روی اون بریزین و دوباره به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بذارین.

در آخر پیتزا رو از تاوه دربیارین و اون به قطعات دلخواه تقسیم کنین.

روش درست کردن پیتزای دریایی

روش درست کردن پیتزای ماهیتابه ای بدون فر

آشپزی مدرن بدونیم پیتزا

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*