طرز تهیه پولت پاریسی

Leader of business group. Teamwork concept. Stand out from the crowd.

روش درست کردن پولت پاریسی

این غذای خوشمزه که واسه بهار مناسب می باشه پولت اسمشه و به دلیل اون که در پاریس طرفداران بسیاری داره به پولت پاریسی مشهور شده که در اون از مواد غذایی مانند ، قارچ ، خامه استفاده شده و به دلیل طعم ترش عالی که داره اون رو از دیگر غذاایی که با مرغ درست می شه جدا می کنین.

مواد لازم :

  • شش عدد سینه مرغ بدون استخون
  • ۳۰۰ گرم سوپ قارچ
  • ۱۲۰ گرم قارچ
  • یه فنجون خامه ترش
  • فلفل قرمز یه قاشق غذا خوری
  • نصف فنجون آب غوره

روش درست کردن :

اول فر رو روشن کرده و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت )

سینه مرغ رو به سمت پوستش روی ظرف مخصوص فر قرار می بدیم و تو یه کاسه متوسط سوپ ، قارچ  ، خامه ترش و آبغوره رو ترکیب می کنیم و به طور کامل به هم می زنیم.

بعد موادی که آماده کردیم روی مرغ می ریزیم و در آخر فلفل رو روی مرغ پخش می کنیم.

بعد ظرف رو درون فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می بدیم و حدود یه ساعت و ربع اجازه می بدیم تا آب مرغ کم بشه و مرغ به طور کامل پخته شه.

روش درست کردن ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

چیجوری غذاهای خوشمزه و سالم درست کنیم؟

آشپزی مدرن