طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای خوشمزه

پوره سیب زمینی خامه ای

به نقل از AllRecipes ؛ خونواده من التماس می کنن که براشون این بشقاب خامه ای سیب زمینی رو در هر مناسبتی درست کنم. چیزی که این غذا رو خیلی خوشمزه می کنه، گردوی استفاده شده روی اون هستش.

مواد لازم واسه ۶ نفر

  • ۴ عدد سیب زمینی شیرین، مکعبی خرد شده
  • ½ لیوان شکر سفید
  • ۲ تخم مرغ، هم زده
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ۴ قاشق سوپ خوری کره، نرم شده
  • ۳ قاشق سوپ خوری کره، آب شده
  • ½ لیوان شیر
  • ½ قاشق چای خوری عصارۀ وانیل
  • ½ لیوان شکر قهوه ای
  • ۱/۳ لیوان آرد همه کاره
  • ½ لیوان گردوی خرد شده

دستورالعمل

  1.     فر رو روی ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنین (۱۶۵ درجه سانتیگراد). سیب زمینیا رو همراه با آب درون یه ماهیتابه بذارین. در دمای متوسط اونا رو بپزید تا وقتی که نرم شدن؛ آبشون رو گرفته و بکوبید.
  2.     تو یه کاسه بزرگ، سیب زمینیای شیرین رو با شکر سفید، تخم مرغا، نمک، کره، شیر و عصاره وانیل ترکیب کنین. تا وقتی یکدست شدن اونا رو هم بزنین. این مایع رو به درون یه ظرف طبخ ۲۲ * ۳۲ سانتی بریزین.
  3.     تو یه کاسه متوسط، شکر قهوه ای و آرد رو ترکیب کنین. تا وقتی که ترکیب خودشو گرفت به اون کره اضافه کنین. گردوها رو درون اون بندازین. این ترکیب رو بروی ترکیب سیب زمینی خود بریزین.
  4.     در فر به مدت نیم ساعت، یا تا وقتی که روی اون کمی قهوه ای شده باشه، این ترکیب رو بپزید.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن اختصاصی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *