طرز تهیه پوره سیب زمینی ایرلندی

Irish Mashed Potatoes

اگه با فواید سیب زمینی آشنا باشین پس اون رو در رژیم غذایی خودتون قرار دادین اما چیجوری سیب زمینی رو بپزیم که خوشمزه تر و سالم باشه؟

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ پوره سیب زمینی ایرلندی یا کولکانون با سیب زمینی پخته و کلم پیچ درست میشه. واژه کولکانون به معنی کلم سر سفیده و یه غذای سنتیه که ایرلندیا با گوشت درست می کنن. می تونین به جای مواد این غذا از خیلی جایگزینای دیگه استفاده کنین. مثلا به جای کلم پیچ از اسفناج، به جای شیرکره از شیر و به جای پیاز سبز از پیازچه و موسیر استفاده کنین.

اگه دنبال یه غذای فرعی ساده و خوشمزه هستین کولکانون انتخاب خوبیه.

مواد لازم:

  • ۴ عدد سیب زمینی بزرگ (پوست گرفته و خرد شده)
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • ۴ پیمانه کلم پیچ یا اسفناج
  • ۳ حبه سیر خرد شده
  • ۴ عدد پیاز سبز خرد شده
  • ۱ و ¼ پیمانه شیر
  • نمک به اندازه کافی

دستور جفت و جور:

قدم اول: قابلمه رو پر از آب کنین و بجوشونین و سیب زمینیا رو پوست بگیرین.

قدم دوم: سیب زمینیا رو خرد کرده و داخل آب بریزین. شعله رو کم کنین و بذارین سیب زمینیا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشه. وقتی چنگال رو داخل سیب زمینیا فرو می کنین باید به طور کامل نرم و پخته باشن. بعد سیب زمینی رو از آب دربیارین و کنار بذارین.

این نوشته را هم بخوانید :   صید کوسه‌ای نادر در جهان توسط ژاپنی‌ها+عکس

قدم سوم: کره رو داخل تاوه داغ کنین و کلم پیچ یا اسفناج، پیاز سبز و سیر رو اضافه کنین. به مدت ۳ دقیقه هم بزنین تا اسفناجا به طور کامل نرم شن.

قدم چهارم: تاوه رو از روی شعله وردارین و سیب زمینی و شیر رو اضافه کنین.

قدم پنجم: سیب زمینیا رو با چنگال له کنین.

قدم ششم: نمک رو اضافه کنین و با کره سرو کنین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن بدونیم

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*