طرز تهیه پودینگ باترمیلک با میوه تازه

Innovations systems connecting people and intelligence devices. Futuristic technology networking and data exchanges connection and computer industry from telecommunication and internet development.

پودینگ باترمیلک با میوه تازه

این پودینگ بسیار خوشمزه س. باترمیلک یا پساب کره گونه ای نوشیدنیه که از خامه یا شیر به دست میاد. با مجله آشپزی آلامتو همراه شید تا روش درست کردن این دسر خوشمزه رو یاد بگیرین.

مواد لازم:

  • دو قاشق چایخوری پودر ژله
  • یه پیمانه خامه
  • یه دوم پیمانه شکر
  • یه دوم پیمانه عصاره وانیل
  • دو پیمانه باترمیلک
  • سه عدد تمشک یا توت فرنگی تازه(شما می تونید از میوه دلخواه خود استفاده کنین)

پودینگ باترمیلک با میوه تازه

روش درست کردن:

  1. پودر ژله رو با دو قاشق غذاخوری آب گرم تو یه کاسه کوچیک مخلوط کنین و کنار بذارین. اگه ژله خود رو گرفت اصلا نگران نباشین چون در خامه گرم حل می شه.
  2. خامه و شکر رو تو یه ماهیتابه کوچیک بریزین و روی حرارت ملایم بذارین. تا وقتی که شکر حل شه گرما بدید . از روی حرارت وردارین و عصاره وانیل رو در اون حل کنین و ژله رو به ترکیب خامه اضافه کنین. تا وقتی که ژله حل می شه خوب هم بزنین.
  3. اجازه بدید خامه به دمای اتاق برسه.
  4. باترمیلک رو به خامه اضافه کنین و خوب هم بزنین.
  5. حالا مخلوط رو در ظروف رامکین بریزین. روی این ظروف رو با پلاستیک بپوشونین. به مدت ۳ ساعت در یخچال بذارین. تو یه ساعت اول به صورت مایع هستش و بعد شکل خود رو به دست می آورد.
  6. حالا روی این ماده رو با میوه دلخواه تزیین کنین .

۳ روش آسون واسه جفت و جور گرانولای خونگی

روش درست کردن بستنی انبه و ماست خونگی

آشپزی مدرن دسر