طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده

Circular Arrow

پای بدون گلوتن crumbletopped-mince-pies

این  پای بدون گلوتن بسیار خوشمزه س. شما می تونید این پای رو به همراه چای بخورین.

زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

ارزش تغذیه ای:

  • ۱۷۵ کیلوکالری
  • ۲۱ گرم چربی
  • ۲ گرم کربوهیدارت
  • ۱۱ گرم شکر
  • ۱ گرم پروتئین
  • ۰۱ گرم نمک

مواد لازم:

  • ۱۲۵ گرم کره
  • ۲۰۰ گرم آرد بدون گلوتن
  • یه قاشق غذاخوری پودر قند
  • پوست پرتغال رنده شده
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بدون گلوتن

واسه روی تارت:

  • ۲۵ گرم بادام زمینی
  • ۲۵ گرم بادام
  • کمی دارچین
  • ۲۵ گرم کره
  • ۲۵ گرم شکر قهوه ای

روش درست کردن:

  1. واسه ایجاد خمیر تارت، کره رو داخل آرد بریزین و با درست خوب ورز بدین. کمی پودر قند و پودر پرتغال به اون اضافه کنین. چهار قاشق غذاخوری آب داخل اون بریزین و خوب ترکیب کنین. بعد به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارین.
  2. فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنین. تو یه مکان تمیز خمیر رو با ضخمات دو الی سه میلی متر باز کنین. حالا داخل ظرف های مخصوص تارت بذارین و درون اون رو با گوشت چرخ کرده پر کنین.
  3. حالا مواد رویی تارت رو تو یه کاسه کوچیک ترکیب کنین و روی تارت بریزین.  تارت رو به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید و با کره یا خامه سرو کنین.

علائم مریضی سلیاک و روش های درمان اون

چیجوری رژیم غذایی بدون گلوتن بگیریم؟

آشپزی بدون گلوتن آشپزی روز شکل های جور واجور غذا با گوچت چرخ کرده دسر