طرز تهیه پای مرغ

پای مرغپای مرغ خوشمزه با برش های هویچ، نخودفرنگی و کرفس.

مواد لازم :

  • ۱ سینه مرغ ۴۵۰ گرمی پوست کنده، بی استخون و مکعبی خردشده
  • ۱ فنجون هویج باریک خردشده
  • ۱ فنجون نخودفرنگی سبز یخ زده
  • ۱/۲ فنجون کرفس باریک خردشده
  • ۱/۲ فنجون کره
  • ۱/۲ فنجون پیاز ساطوری شده
  • ۱/۳ فنجون آرد
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل مشکی
  • ۱/۴ قاشق چایخوری دانه کرفس
  • ۱ و ۳/۴ فنجون آب مرغ پخته شده
  • ۲/۳ فنجون شیر
  • ۲ عدد (با در نظر گرفتن اندازه ظرف مورد نظرتون) خمیر پای

لیست خریدتون رو چک کنین تا موردی فراموش نشه

آماده سازی مواد: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۵۰ دقیقه

آماده سازی تا سرو: ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه

روش درست کردن

فر رو از قبل در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنین.

قابلمه ای فلزی و دسته دار رو ورداشته، تیکه های مرغ، هویج، نخود فرنگی و کرفس رو با هم مخلوط کنین. مقداری آب درون قابلمه ریخته تا سطح روی مواد رو بگیره و اجازه بدید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشن. بعد از ۱۵ دقیقه مواد رو از روی گاز وردارین و درون آبکش بریزین تا آبش گرفته شه. مواد رو کنار بذارین.

قابلمه ای دیگه رو روی حرارت ملایم بذارین، پیاز و کره رو درون قابلمه بریزین و تفت بدید تا پیازها حالت شفافی پیدا کنن. آرد، نمک فلفل و دانه کرفس رو به این مواد بیافزائید. آب مرغ رو با شیر مخلوط کنین و به آرومی هم بزنین. بعد مواد رو روی گاز با شعلعه ملایم بذارین تا آهسته بجوشن و غلیظ شن. مواد رو از روی شعله وردارین و کنار بذارین.

ظرف مورد نظرتون رو ورداشته و بخشی از خمیر رو درون اون پهن کنین مخلوط مرغ رو روی خمیرخام بریزین. حالا نوبت به مایع داغه اون رو روی بقیه مواد بریزین. بعد مابقی خمیر خام رو روی مواد بذارین، به طور کامل لبه ها رو با اون بپوشونین و خمیر اضافه رو از لبه ها ببرین. چند سوراخ کوچیک روی خمیر بسازین تا امکان خروج بخار وجود داشته باشه.

به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه مواد رو درون فری که از قبل گرم کرده اید بذارین یا تا وقتی که خمیر به طور کامل طلایی شه. قبل از سرو اجازه بدید به مدت ۱۰ دقیقه خنک شه.

روش درست کردن ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

چیجوری غذاهای خوشمزه و سالم درست کنیم؟

آشپزی مدرن

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*