طرز تهیه پای مرغ و تره فرنگی بدون گلوتن

Businessman touching imaginery screen

chicken-and-leek-pie پای مرغ و تره فرنگی

شاید واسه خیلی از ما کار سختی باشه چون گلوتن در بیشتر مواد غذایی یافت می شه اگه شما هم به هر دلیلی یه رژیم بدون گلوتن رو در پیش گرفتین پس با مجله آشپزی آلامتو همراه شید و این پای سالم و بدون گلوتن رو واسه عصرانه آماده کنین.

ارزش تغذیه ای:

  • ۶۶۹ کیلوکالری
  • ۴۰ گرم چربی
  • ۴۳ گرم کربوهیدارت
  • ۰ گرم شکر
  • ۳ گرم فیبر
  • ۳۸ گرم پروتئین
  • ۳۴ گرم نمک

مواد لازم:

  • ۱۷۵ گرم آرد بدون گلوتن
  • ۸۵ گرم کره
  • ۵۰ گرم پنیر چدار رنده شده
  • یه قاشق چایخوری دانه های بزرگ خردل

واسه داخل پای:

  • ۵۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخون و پوست
  • ۲۵ گرم کره
  • دو قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
  • دو عدد تره فرنگی خرد شده
  • ۳۵۰ میلی لیتر آب مرغ داغ
  • یه قاشق غذاخوری آرد بدون گلوتن
  • ۸۵ گرم شاهی خرد شده
  • چهار قاشق غذاخوری خامه
  • یه قاشق غذاخوری شیر

روش درست کردن:

  1. آرد، کمی نمک و کره رو در داخل یه کاسه مخلوط کنین و بعد با پنیر ترکیب کنین. دو قاشق غذاخوری آب سرد رو با دانه های خردل ترکیب کنین. بعد داخل خمیر بریزین. همه مواد رو به طور کامل ترکیب کنین و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارین.
  2. مرغ رو داخل کره و روغن به مدت ۵ دقیقه سرخ کنین تا طلایی شه. بعد تره فرنگی رو به مرغ اضافه کنین و به مدت دو الی سه دقیقه تفت بدید . آب مرغ رو به مخلوط اضافه کنین و اجازه بدید بجوشه. در آخر درب اون رو بذارین و اجازه بدید به مدت ۱۵ دقیقه بپزه.
  3. فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. مرغ و تره رو به یه ظرف ۱.۲ لیتری منتقل کنین. با آرد و یه قاشق غذاخوری آب سرد یه خمیر درست کنین.حالا این خمیر رو با دو قاشق غذاخوری آب مرغ رقیق کنین و اون رو به ظرف اضافه کنین تا وقتی که کلفت شه روی حرارات هم بزنین. گرما رو خاموش کنین. شاهی و خامه رو اضافه کنین و بعد روی مرغ بریزین و اجازه بدید سرد شه.
  4. حالا خمیر آماد شده رو داخل یه ظرف مناسب باز کنین. مواد رو داخل اون بذارین و قسمت دیگه خمیر رو روی اون بپوشونین. اجازه بدید به مدت ۲۵ الی نیم ساعت داخل فر بپزه.

آموزش آشپزی با گوشت مرغ (۸ اشتباه عادی)

روش درست کردن بال مرغ کبابی خوشمزه

آشپزی بدون گلوتن آشپزی مدرن غذا با مرغ