
پای سیب یکی از خوشمزه ترین کیکا هستش و طرفداران بسیاری رو در سراسر جهان داره در این دستور پخت شما با روش درست کردن پای سیبی خوشمزه آشنا میشین.
مواد لازم :
- ۹ اینچ قسمت خشک شده کلوچه
- نصف فنجون کره
- سه قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
- یه چهارم فنجون آب
- نصف فنجون شکر سفید
- نصف فنجون شکر قهوه ای بسته بندی شده
- هشت سیب ، پوست کنده و تیکه تیکه شده
روش درست کردن :
اول فر رو روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار می دیم.
بعد کره رو درون ماهیتابه ذوب کرده و آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به شکل خمیر تبدیل شه پس از اون آب ، شکر سفید و شکر قهوه ای رو اضافه کرده و اجازه می دیم تا بجوش آید بعد دما رو کاهش داده و اجازه می دیم آروم غل بزنه.
بعد پوسته کلوچها رو در زیر ظرف قرار داده و با تیکه های سیب پر می کنیم و مواد رو اضافه می کنیم و دمای فر رو به ۱۷۵ درجه سانتی گراد کاهش داده و حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر می پزیم.
روش درست کردن کیک وارونه کرنبری
روش درست کردن کیک کلم عربی
آشپزی مدرن دستور پخت کیک
Leave a Reply