طرز تهیه پای سیب

روش درست کردن پای سیب

پای سیب یکی از خوشمزه ترین کیکا هستش و طرفداران بسیاری رو در سراسر جهان داره در این دستور پخت شما با روش درست کردن پای سیبی خوشمزه آشنا میشین.

مواد لازم :

  • ۹ اینچ قسمت خشک شده کلوچه
  • نصف فنجون کره
  • سه قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • یه چهارم فنجون آب
  • نصف فنجون شکر سفید
  • نصف فنجون شکر قهوه ای بسته بندی شده
  • هشت سیب ، پوست کنده و تیکه تیکه شده

روش درست کردن :

اول فر رو روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار می دیم.

بعد کره رو درون ماهیتابه ذوب کرده و آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به شکل خمیر تبدیل شه پس از اون آب ، شکر سفید و شکر قهوه ای رو اضافه کرده و اجازه می دیم تا بجوش آید بعد دما رو کاهش داده و اجازه می دیم آروم غل بزنه.

بعد پوسته کلوچها رو در زیر ظرف قرار داده و با تیکه های سیب پر می کنیم و مواد رو اضافه می کنیم و دمای فر رو به ۱۷۵ درجه سانتی گراد کاهش داده و حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر می پزیم.

روش درست کردن کیک وارونه کرنبری

روش درست کردن کیک کلم عربی

آشپزی مدرن دستور پخت کیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *