طرز تهیه پای سیب زمینی و پنیر

تجربه غذاهای جدید و خوشمزه و البته سالم یکی از بهترین لذتای زندگیه که شاید فقط مختص شکموها نباشه.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ تا حالا پای سیب زمینی پنیری درست کردین؟ به نظر من غذای خیلی خیلی راحت و خوشمزه ای میتونه باشه. یه وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه. من خودم دوست دارم این غذا رو همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کنم. البته همراه با تخم مرغ و سالاد هم عالی میشه.

مواد لازم:

  • ۶ عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده (در این دستور سیب زمینی قرمز استفاده شده می تونین به جای اون سیب زمینی معمولی استفاده کنین.)
  • ۲ عدد پیاز زرد خرد شده.
  • ۲ قاشق غذاخوری خامه سنگین
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ½ قاشق چای خوری فلفل مشکی
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
  • آویشن تازه

دستور جفت و جور:

فر رو روی دمای ۴۰۰ درجه گرم کنین. یه قابلمه آب رو همراه با نمک بجوشونین. بعد سیب زمینی و پیاز رو اضافه کنین و کمی صبر کنین تا نرم شن. (تقریبا ۸ دقیقه)

بعد آبکشی کنین و داخل ظرف بزرگی بریزین. خامه، کره، فلفل و نمک رو اضافه کنین و له کنین تا به طور کامل نرم شه. بعد نصف پنیر رو اضافه کنین و خوب هم بزنین.

مواد رو در ظرفی دیگه بریزین، باقیمونده پنیرها رو روی اون بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بذارین.

بعد سرو کنین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی روز آشپزی مدرن بدونیم

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*