
-
مواد لازم
- بادمجان همچین قدبلند و کشیده=۴ عدد
- پنیر موتزارلا = ۱۵۰ گرم
- پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )=۲۵۰ گرم
- مایه پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )
-
روش درست کردن پاستا و بادمجان
بادمجونا رو برشهای نازک میدیم و توی آب و نمک میذاریم بمونه و میریم پاستا رو آماده کنیم.
پاستا رو آبکش که کردیم با مایه هر چی دوست داریم مخلوط میکنیم
بادمجونا رو از آب در آورده و با دستمال آبشو میگیریم و توی روغن سرخ میکنیم ، در بین سرخ کردن اگه درشو بذارین کمتر روغن جذب میکنه
این غذا رو میشه توی قالب کمربندی هم درست کرد و هنگلم سرو برگردوند.
فر رو روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه.
توی پیرکس رو خیلی کم چرب میکنیم و پودر نون میپاشیم ، بعد بادمجونا رو توش میچینیم.
نصف پاستا رو روش میریزیم و بعد ۳/۱ از پنیر رو روش میریزیم.
دوباره نصف دیگه پاستا رو ریخته و ۳/۱ از پنیر رو میریزم و بادمجونا رو روی پاستا میاریم.
حالا باقی مونده پنیر رو میریزم و میذاریم توی فر حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا پنیر روش آب و کمی طلایی بشه.
Leave a Reply