طرز تهیه پاستا و بادمجان

روش درست کردن پاستا و بادمجان

 

  • مواد لازم

  • بادمجان همچین قدبلند و کشیده=۴ عدد
  • پنیر موتزارلا = ۱۵۰ گرم
  • پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )=۲۵۰ گرم
  • مایه پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )
  • روش درست کردن پاستا و بادمجان

بادمجونا رو برشهای نازک میدیم و توی آب و نمک میذاریم بمونه و میریم پاستا رو آماده کنیم.

پاستا رو آبکش که کردیم با مایه هر چی دوست داریم مخلوط میکنیم

بادمجونا رو از آب در آورده و با دستمال آبشو میگیریم و توی روغن سرخ میکنیم ، در بین سرخ کردن اگه درشو بذارین کمتر روغن جذب میکنه

این غذا رو میشه توی قالب کمربندی هم درست کرد و هنگلم سرو برگردوند.

فر رو روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه.

توی پیرکس رو خیلی کم چرب میکنیم و پودر نون میپاشیم ، بعد بادمجونا رو توش میچینیم.

نصف پاستا رو روش میریزیم و بعد ۳/۱ از پنیر رو روش میریزیم.

دوباره نصف دیگه پاستا رو ریخته و ۳/۱ از پنیر رو میریزم و بادمجونا رو روی پاستا میاریم.

حالا باقی مونده پنیر رو میریزم و میذاریم توی فر حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا پنیر روش آب و کمی طلایی بشه.

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*