طرز تهیه پاستا همراه با گوجه سوخاری

Creative digital arrows texture. Technology and media concept. 3D Rendering

penne-tomatoes-garlic-white-beans

در این مطلب می خوایم روش درست کردن یه پاستای خوشمزه همراه با گوجه سوخاری و سیر و لوبیا سفید رو به شما عزیزان آموزش بدیم.

مواد لازم

  • ۳ عدد گوجه نصف شده
  • ۴ حبه سیر
  • ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • ۱/۴ قاشق سوپخوری نمک
  • مقداری فلفل مشکی
  • ۱ قوطی لوبیای کنسروی
  • ۲۲۵ گرم پاستا
  • ۱۰ گرم برگ ریحان تازه
  • ۱۵ گرم پنیر یا نوعای جورواجور سبزیجات

دستور پخت

۱-    فر رو روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنین. گوجه ها رو به ۸ تیکه مساوی ببرین و دانه های اون رو خارج کنین. حبه های سیر و گوجه ها رو به فاصله ۲۳ در ۳۳ سانتی از هم در داخل ماهی تابه بذارین یه قاشق روغن زیتون به همراه نمک و فلفل رو به اونا اضافه کنین و اونا رو بمدت ۴۰ دقیقه داخل فر بذارین.

۲-    لوبیا رو از صافی عبور بدید.پاستا رو طبق دستور پخت روی بسته اون بپزید. بعد پاستا رو داخل ظرفی بریزین که لوبیا داخل اون قرار داد تا گرمای پاستا لوبیاها رو هم گرم کنه. بعد لوبیا و پاستا رو داخل ماهی تابه ای بریزین.

وقتی که گوجه ها سرخ شدن حبه های سیر رو بیرون بیارین و اونا رو له کنین. گوجه های سرخ شده رو به ماهی تابه ای که پاستا داخل اون هستش اضافه کنین. سیر و یه قاشق باقیمونده روغن زیتون هم اینکه نمک و فلفل رو هم به مواد اضافه کنین و روی اون رو با پنیر و یا سبزیجات بپوشونین.

روش درست کردن ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

چیجوری غذاهای خوشمزه و سالم درست کنیم؟