طرز تهیه پاستا با سس سفید

virtual human hand 3dillustration on business and learning technology background represent learning process.

white sauce pasta

پاستا غذاییه که به خاطر سریع درست شدن محبوب شده البته مزه اونم با سس گوجه فرنگی واقعاً دلچسبه، اما خوردن پاستا با سس سفید ممکنه نیازمند یه دستور آشپزی خاص باشه.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ اگه از خوردن پاستا با سس گوجه فرنگی خسته شدین حتما این دستور جفت و جور پاستا که سس اون با شیر، آرد و کره درست شده رو امتحان کنین. درست کردن این غذا بسیار ساده س! و تنها ۵ الی ۷ دقیقه زمان می بره: سس سفید خوش طعم و تازه رو آماده کنین، سبزیجات رو سرخ کنین، پاستا رو بپزید و همه اینا رو در آخر با هم مخلوط کنین. به همین سادگی. با این دستور جفت و جور قدم به قدم پیش بریم.

زمان آماده سازی: ۷ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

تعداد سرو: ۲ نفر

مواد لازم واسه پاستا:

  • ¾ پیمانه پاستا
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ۴ تا ۵ پیمانه آب

مواد لازم واسه سبزیجات:

  • ½ قاشق چای خوری روغن
  • ¼ پیمانه هویج خرد شده
  • ¼ پیمانه فلفل دلمه ای سبز خرد شده
  • ¼ پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  • ¼ پیمانه کلم بروکلی خرد شده
  • نمک

مواد لازم واسه سس سفید:

  • ۱ و ½ قاشق غذا خوری کره
  • ۱ قاشق چای خوری سیر خرد شده (اختیاری)
  • ۱ قاشق غذا خوری آرد
  • ۱ پیمانه شیر
  • ¼ قاشق چای خوری پونه خشک یا آویشن
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
  • به اندازه سر انگشت فلفل مشکی

دستور جفت و جور:

پاستا رو یا طبق دستوری که روی پاکت توضیح داده شده بجوشونین و یا ۴ الی ۵ پیمانه آب رو روی شعله متوسط گاز بجوشونین . وقتی آب شروع به جوشیدن کرد پاستاها رو داخل آب بریزین و نمک رو به اون اضافه کنین.

بذارین ماکارونیا به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بجوشه اما مراقب باشین زیاد نرم نشه. واسه این که تست کنین پاستاها پخته شدن یا نه یه عدد وردارین و گاز بزنین. اگه فقط کمی سفت بود ماکارونی پخته شده اما اگه زیاد سفت بود پخته نشده و باید بازم جوشونده شه.

ماکارونیا رو آبکش کنین.

در فاصله وقتی که پاستاها در حال پختن هستن ½ قاشق چای خوری روغن رو داخل تاوه روی حرارت بالای گاز بریزین . بعد هویج، فلفل دلمه ای سبز و قرمز، کلم بروکلی خرد شده و نمک رو داخل تاوه بریزین.

سبزیجات رو هنگام سرخ شدن هم بزنین تا کمی پخته شه ولی باید حالت ترد خودشون رو از دست ندن. این کار به مدت ۲ الی ۳ دقیقه زمان میبره. بعد گاز رو خاموش کنین و سبزیجات رو به بشقاب منتقل کنین.

۱ و ½ قاشق غذاخوری کره رو داخل همون تاوه روی حرارت کم گاز گرم کنین. بعد ½ قاشق چای خوری سیر خرد شده رو به روغن اضافه کنین.

۱ قاشق غذاخوری آرد رو اضافه کنین.

به مدت یه دقیقه همیشه اون رو هم بزنین.

۱ پیمانه شیر رو کم کم اضافه کنین و همینطور هنگام اضافه کردن شیر با هم زن هم بزنین.

به مدت ۱ الی ۲ دقیقه محلول رو هم بزنین.

شعله گاز رو کم کنین و همینطور هم بزنین تا محلول سس کمی غلیظ تر شه. این کار به مدت ۳ الی ۴ دقیقه زمان میبره و البته زمان اون بستگی به اندازه تاوه شما داره. وقتی مخلوط سس همونطور که در تصویر نشون داده شده به پشت قاشق چسبید یعنی غلیظ شده.

¼ قاشق چای خوری پونه خشک، ¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز، فلفل مشکی و نمک رو به سس اضافه کنین.

هم بزنین تا فلفل و نمک داخل مواد حل شه.

سبزیجات سرخ شده و پاستا رو به سس اضافه کنین.

بعد گاز رو خاموش کنین و مواد رو خوب هم بزنین.

حالا پاستا آماده سروه. اون رو داخل بشقاب بریزین و در آخر کمی پنیر رنده شده به اون اضافه کنین و تا وقتی که گرمه بخورین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

روش درست کردن پاستای کلم بروکلی، بادام و لیمو

آشپزی روز بدونیم روش درست کردن پاستا