طرز تهیه پاستای پریماورای خام

raw-food

از این پس تلاش می کنیم در مجله آلامتو ، هر هفته چند دستور غذای خام سالم و خوشمزه رو واسه شما عزیزان بذاریم.

ورقه های باریک کدو تزئین شده با سبزیجات تازۀ و خوش طعم دست به دست هم داده و یه بشقاب پاستای خام خوب رو واسه شما به ارمغان میارن.

مواد لازم واسه ۴ نفر

مواد پاستا

  • ۴ کدوی بزرگ
  • ۲ لیوان نخودفرنگی تازه
  • ۱/۳ لیوان فلفل دلمۀ قرمز، خورد شده
  • ۱ هویج بزرگ، ریز شده
  • یه لیوان گوجه گیلاسی، چهار قسمت شده
  • دو قاشق چای خوری ریحان تازه، خورد شده
  • دو قاشق سوپ خوری جعفری فرفری، خورد شده
  • دو قاشق سوپ خوری پوست رنده شدۀ لیمو
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • جعفری تازۀ فرفری واسه سرو کردن

مواد سس

  • ۱ و ¼ لیوان بادام هندی خام (خیس خورده واسه ۲ ساعت و بعد به طور کامل خشک شده)
  • ¾ لیوان آب
  • ۱/۳ قاشق شهد نارگیل
  • ¼ لیوان آب لیمو
  • ۱ قاشق چای خوری نمک

دستورالعمل

قدم اول: با به کار گیری پوست کن کدوها رو به صورت حلقه های یه سانتی متری بریده و تو یه کاسۀ بزرگ بریزین. این کدوها باید مشابه فتوچینی باشن. مواد لازم دیگه واسه پاستا رو هم در کاسه بریزین، اونا رو خوب مخلوط کرده و کنار بذارین.

قدم دوم: تموم مواد لازم واسه سس رو تو یه مخلوط کن با سرعت زیاد ترکیب کنین تا وقتی که ترکیبی یکدست داشته باشین. این ترکیب رو بروی پاستا ریخته و دوباره اونو هم بزنین تا غذای شما به طور کامل به سس آغشته شه. اونو به چهار کاسه تقسیم کرده و با تزئین جعفری سرو کنین.

آشپزی مدرن

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*