
این خوراک متفاوت و خوشمزه، ترکیبی از طعم های سنتی مثل لیمو، مرغ و سیر است. تغییری باحال در روش ی جفت و جور ی خوراک پاستای عادی.
مواد لازم:
- ۳ تیکه سینه مرغ، بدون پوست و استخون
- ۱ عدد لیمو، چهارقاچ شده
- ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل
- ۲ بسته عصاره ی آب مرغ
- ¼فنجان آب لیموی تازه
- ۱ بسته( ۲۵۰ گرم) پاستا مدل چرخی
- ۱ فنجون خامه ی پر چرب
- ۱ قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
روش درست کردن:
- فر رو از قبل در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنین. مرغ ها رو در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بذارین. لیموها رو روی تموم تیکه های مرغ بچکانید و هر دو طرف اونا رو با ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری سیر و ۴/۳ قاشق چایخوری فلفل به طور کامل طعم دار کنین. اجازه بدید به مدت ۴۰ دقیقه و تا وقتی که درون مرغ ها صورتی باقی نمونه، بپزید.
- در همین اثنا، در قابلمه ای بزرگ عصاره ی مرغ رو با ۲/۱ قاشق چایخوری پودر سیر و ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل طعم دار کنین. قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارین و آب لیمو و پاستاها رو به اون بیافزائید. گرما بازم ملایم بمونه، بعضی وقتا اونا رو هم بزنین، که وقتی در حدود ۲۵ دقیقه به طول می انجامد، بعد آبکش کنین.
- مرغ های پخته شده رو به تیکه های کوچیکی برش بزنین و به پاستاهای پخته شده، خامه و پوست لیموی رنده شده بیافزائید. به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بسیار ملایم بذارین تا بپزن و دائم هم بزنین. مواد از روی حرارت وردارین و اجازه بدید ۵ دقیقه استراحت کنن. قبل از سرو مواد رو به طور کامل هم بزنین.
Leave a Reply