طرز تهیه پاستای خوشمزه‌ی مرغ با خامه و لیمو

Lemon-Cream-Pasta-with-Chicken

این خوراک متفاوت و خوشمزه، ترکیبی از طعم های سنتی مثل لیمو، مرغ و سیر است. تغییری باحال  در روش ی جفت و جور ی خوراک پاستای عادی.

مواد لازم:

  • ۳ تیکه سینه مرغ، بدون پوست و استخون
  • ۱ عدد لیمو، چهارقاچ شده
  • ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل
  • ۲ بسته عصاره ی آب مرغ
  • ¼فنجان آب لیموی تازه
  • ۱ بسته( ۲۵۰ گرم) پاستا مدل چرخی
  • ۱ فنجون خامه ی پر چرب
  • ۱ قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده

روش درست کردن:

  1. فر رو از قبل در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنین. مرغ ها رو در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بذارین. لیموها رو روی تموم تیکه های مرغ بچکانید و هر دو طرف اونا رو با ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری سیر و ۴/۳ قاشق چایخوری فلفل به طور کامل طعم دار کنین. اجازه بدید به مدت ۴۰ دقیقه و تا وقتی که درون مرغ ها صورتی باقی نمونه، بپزید.
  2. در همین اثنا، در قابلمه ای بزرگ عصاره ی مرغ رو با ۲/۱ قاشق چایخوری پودر سیر و ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل طعم دار کنین. قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارین و آب لیمو و پاستاها رو به اون بیافزائید. گرما بازم ملایم بمونه، بعضی وقتا اونا رو هم بزنین، که وقتی در حدود ۲۵ دقیقه به طول می انجامد، بعد آبکش کنین.
  3. مرغ های پخته شده رو به تیکه های کوچیکی برش بزنین و به پاستاهای پخته شده، خامه و پوست لیموی رنده شده بیافزائید. به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بسیار ملایم بذارین تا بپزن و دائم هم بزنین. مواد از روی حرارت وردارین و اجازه بدید ۵ دقیقه استراحت کنن. قبل از سرو مواد رو به طور کامل هم بزنین.

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*