طرز تهیه نخود بو داده با طعم عسل و دارچین

roasted-honey-cinnamon-chickpeasطرز جفت و جور نخود بو داده

به گزارش آلامتو و به نقل از مجله تناسب اندام؛ اگه هوس چیزای شیرین می کنین، اما میدونید که خوردن آبنبات باعث می شه بی حال و کسل شید، می تونین از این گزینه کم کالری و گرم استفاده کنین. نخود بو داده عسلی دارچینی. نخودا پر از پروتئین و فیبر هستن و وقتی که بو داده شن، حالت تردی رضایت بخشی پیدا می کنن و اگه اونا رو با کمی عسل و دارچین بو بدین، یه خوردنی شیرین خوشمزه دارین که انرژی شما رو هم زیاد می کنه.

نخودهای بو داده عسلی دارچینی

مواد لازم

  • یه قوطی ۰٫۵ کیلویی لوبیای گاربانزوی ارگانیک
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
  • ۱/۸ قاشق چایخوری جوز هندی
  • ۱/۸ قاشق چایخوری نمک دریا

روش جفت و جور

  1. فر رو از قبل تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنین. سینی فر رو با کاغذ آشپزی بپوشونین.
  2. تو یه صافی، آب نخودا رو خالی کرده و آبکشی کنین. اونا رو روی هوله پهن کنین تا خشک شن.
  3. نخودا رو روی ورق آشپزی تو یه لایه تکی پخش کنین. حدود ۴۵ دقیقه یا تا وقتی که ترد شن، اونا رو بپزید. یکی رو امتحان کنین و اگه هنوز نرمه، به مدت طولانی تری بپزید.
  4. در حالی که نخودا هنوز داغ هستن، اونا رو تو یه کاسه با روغن، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک مخلوط کنین. می تونین همینطوری اونا رو سرو کنین یا واسه اینکه حالت کاراملی پیدا کنن، اونا رو حدود ۱۰ دقیقه دیگه در فر بذارین.
  5. نخودای باقی مونده رو تو یه ظرف دربسته نگهداری کنین.
این نوشته را هم بخوانید :   طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده

خواص دارچین و عسل باهم

قرص دارچین و کاهش وزن

آشپزی مدرن مجله تناسب اندام

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*